szept 6, 2018

#Gimex25 5.



Image

25 év az emberiség történetében epizód, az ember életében korszak, egy vállalkozás működésében történelem. A GIMEX-Hidraulika Kft. 2018-ban ünnepli negyed évszázados jubileumi születésnapját. Hogy mi minden történt a nagyvilágban és a Gimex háza táján az elmúlt 25 évben, 5x5 sorozatunk utolsó részében mutatjuk be.

 


A Seal Concept standján, Bauma München, 2013


2013

A Gimex fennállásának 20. évére kialakult stabil beszállító és vevő köre. A kollégák rendszeresen kilátogattak a hazai és nemzetközi kiállításokra.

Az elmúlt évek legmagasabb vízállása köthető ehhez az évhez, hisz a 2013-as árvízhelyzet idején, 891 cm-en tetőzött a Duna Budapestnél. Ebben az évben választják meg Ferenc pápát a katolikus egyház vezetőjének, aki az első nem európai pápa III. Gergely óta (731.)

 


Előtte, utána: a Gimex új irodaépülete a Selyem utcában

 

2014

Júniusban a Gimex csapata birtokba vehette az új irodaépületet, mely ma is otthont ad az irodai ügyintézésnek, raktárnak, rendezvény- és kiállító teremnek.

Az év frissítő internetes őrülete az Ice Bucket Challenge jótékonysági és figyelemfelkeltő akció volt, mely során a részt vevő személy leönti magát egy vödör jeges vízzel, és felszólít másokat, hogy cselekedjenek hasonlóan. Ezzel a nem hétköznapi mozgalommal közel 32 milliárd forintot gyűjtött össze az ALS Association. A budapesti tömegközlekedés fellélegezhetett, hiszen ebben az évben adták át az M4-es metróvonalat.

 


Az alapító lánya, Görcs Annamária ügyvezető veszi át a Gimex első Business Superbrands díját


2015

Görcs Imre alapító-tulajdonos, a cég egykori ügyvezetőjének halála nagy veszteség a Gimex munkatársai és a partnerek számára. Még ugyanebben az évben nyeri el a cég az első Business Superbrands minősítését. A Gimex úgy tekint a díjra, mint az alapító életművének elismerésére.

2015. október 21-ét a mozirajongók Vissza a jövőbe-napnak nevezik, ezen a napon érkezik meg 1985-ből Marty McFly és Doki a DeLorean időgéppel. smiley Magyar filmsiker is született ebben az évben, a 35. Fantasporto nemzetközi filmfesztiválon a fődíjat Ujj Mészáros Károly: Liza, a rókatündér című filmje nyeri.

 


A Munich Business School hallgatói site-visiten a Gimexnél


2016

A Gimex mindig is fontosnak tartotta az új generáció támogatását. A kollégák 2016-ban először tartottak előadást  a zalaegerszegi középiskolai nyílt napon, kiállítottak a Techtogether Junior győri rendezvényén és site-visit-re hívták a Munich Business School angol nyelvű MBA képzésének hallgatóit.

A 88. Oscar-gálán Nemes Jeles László "Saul fia" című műve nyeri el a legjobb idegen nyelvű filmnek járó Oscar-díjat. Ugyanebben az évben a katolikus egyház szentté avatta kalkuttai Teréz Anyát, kinek budapesti látogatására emlékező táblát szenteltek fel a fővárosban, a városmajori Jézus Szíve-templomban.

 



MagyarBrands díj és Roemheld Website Award


2017

A sikeres generációváltás után is töretlen maradt a Gimex fejlődése. A cég további szakmai és regionális elismeréseket gyűjt: ROEMHELD Website Award 2017, Kétszeres "MagyarBrands" díj 2017, Háromszoros Superbrands díj 2017.

A 89. Oscar-gálán Magyarország ismét élvezhette a reflektorfényt, a legjobb élőszereplős rövidfilm kategóriában Oscar-díjat nyert Deák Kristóf kisjátékfilmje, a "Mindenki". Az év játéka Magyarországon a Fidget Spinner, koncetrációt segítő játék lett, melynek jótékony hatását a gimexes kollégák is gyakran tesztelik. wink Hazánk 2017-ben nemzetközi sporteseménynek is otthont adott, ez a Győr városában megrendezett Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál volt.

 

>> Klikk a #Gimex25 4. részéhez!
>> Klikk a #Gimex25 3. részéhez!
>> Klikk a #Gimex25 2. részéhez!
>> Klikk a #Gimex25 1. részéhez!

Galéria (7 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.