szept 9, 2022

Elérhető már a HAINBUCH új termékkatalógusa, változás a rendelésszámokban



Image

Elérhető már német és angol nyelven is a HAINBUCH cég új termékkatalógusa, amely a lenti linken keresztül online verzióban megtekinthető. A komplett katalógus letöltésére továbbra is lehetőség van.

 

Az új katalógusban már a legújabb innovatív megoldások is megtalálhatóak a szorítástechnika területén:

 

Tovább az angol online katalógushoz

Teljes angol katalógus letöltése itt.

Amennyiben nyomtatott verzióban szeretne katalógust igényelni, kérem jelezze a marketing@gimex.hu címre. Kérem, írja meg a postázás címét és a kívánt nyelvet (német vagy angol).

 

Információ rendelésszám változásról

Szeretnénk tájékoztatni továbbá, hogy a HAINBUCH cégnél történt vállalatirányítási rendszer fejlesztése révén a HAINBUCH termékek eddig megszokott rendelési számaiban változás történt. Az eddig megszokott formátumot (pl. 2802/0016) egy 8 számjegyű (pl. 10001894) rendelésszám váltotta fel. Ez egy kis fennakadást tud eredményezni a már rögzített rendelésszámok esetében. Kérem a jövőben már az új rendelésszámokat használja. A GIMEX segítségként, a termék megnevezésében meghagyta a régi rendelésszámokat, amely segíthet a régebbi rendelések beazonosításban. Új termékek esetében már csak az új formátumú nyolc számjegyű rendelésszám szerepel.

 

 

 

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.