júl 9, 2021

Elérhető már a HAINBUCH új centroteX S tokmány-gyorscsere rendszere



Image

Az alkatrészgyártás átalakulásával elengedhetetlen, hogy a cégek alkalmazkodni tudjanak a folyamatosan változó igények kiszolgálására. A megrendelésekhez igazodó gyors reagálás és problémamentes gyártási folyamatokhoz fejlesztette ki a német HAINBUCH cég az új centroteX S tokmánygyorscsere rendszerét. A centroteX S standardizált rendszere kisméretű szerszámgépek munkadarab megfogó eszközei, mint például tokmányok és patronos befogórendszerek közötti gyors átállást biztosítja.

 

CentroteX S - új standardizált gyorscsere-rendszer kis orsócsatlakozásokra

Az új centroteX S gyorscserélő rendszerének használatával tovább csökkenthető a tokmányok és patronos megfogók csereideje, kisebb orsócsatlakozással rendelkező szerszámgépek esetében is. A kompakt kialakítás mellett még rövidebb idő alatt igazodhatunk a vevői igényekhez, amellyel teljes rugalmasság mellett használhatjuk különböző szorító eszközeinket esztergagépeken, megmunkáló-központokon, köszörűgépeken vagy akár egyedi célgépek esetén is.

 

 

A munkadarab megfogó készülékek gyors cseréjével sok időt megtakaríthatunk, így a beruházás akár már fél év alatt megtérül. Nem beszélve a felszabadult munkaórák számáról, amely az adott év végére több 8 munkaórás műszakot spórolhatunk. Az egyszerű átszerelési folyamatoknak köszönhetően az átszerelések normalizálhatók, ezáltal pontosan meghatározhatók az átállási idők is.

 

Szorítóeszközcsere kevesebb, mint egy perc alatt!

  • Csak egy radiális rögzítőcsavar használata szükséges.
  • Alkalmas A2-5, A2-6, ø140 és ø170 illesztéssel rendelkező géporsókhoz.
  • Ismétlési-pontosság ≤ 0,003 mm - beállítás nélkül.
  • Ergonomikus és egyszerű kezelés.
  • Érzéketlen a szennyeződésekre.

 

Töltse le a német nyelvű katalógust itt!

 

Csonka Szabolcs
értékesítési vezető

 

>> Tovább a centroteX termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (2 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.