jan 16, 2024

A GIMEX története A legsikeresebb magyar vállalkozások könyvben



Image

Cégünk is bekerült A legsikeresebb magyar vállalkozások című könyvbe, ami a K&K Magazin és az Alinea Kiadó gondozásában jelent meg. A kiadványban ügyvezetőnk, Görcs Annamária mesélt arról, hogyan sikerült csapatával továbbfejlesztenie azt, amit az édesapja, a Gimexet alapító Görcs Imre létrehozott.

 

Az interjúban olvasni lehet a cég kezdetéről, hogyan indította el Görcs Imre 1993-ban, miután hosszú éveken át a Rábanál dolgozott. Megtudhatjuk milyen kezdeti nehézségekkel, a vállalkozás fejlődését befolyásoló, különféle kihívásokkal kellett szembe néznie a Gimex csapatának például a 2008-2009-es gazdasági világválság idején, vagy a 2014-es generációváltáskor.

A kiadvány célja, hogy megmutassák a magyar sikertörténeteket, hogyan lettek induló vállalkozásból jó pár év alatt sikeres vállalattá. Igyekeznek megmutatni a cégek mögött az alapítókat, hiszen a személyiségük, jövőképük mindig meghatározó. De persze ma már nemcsak ők, illetve a stafétát tőlük átvevő utódaik a főszereplők. Könyvükben bőségesen olvashatnak olyan fiatal vállalkozókról, akik 10 éven belül indultak, és ma már bőven a milliárdos bevételű cégeket irányítanak.

 

 

 

>>Tovább az Első generációhoz!

>>Tovább a Rólunkhoz!

Galéria (2 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.