okt 12, 2022

Kamara a vállalkozásokért céglátogatásImage

A „Kamara a vállalkozásokért” tantárgy keretein belül ellátogattak hozzánk a győri Széchenyi István Egyetem hallgatói, idén másodszorra is.

 

A látogatás során a hallgatókat a GIMEX menedzsment tagjai, Görcs Annamária, Csonka Szabolcs és Kiss Richárd vezették körbe és mutatták be a céget. A látogatás az aulában kezdődött, ahol a diákok egy rövid ismertetést hallhattak a cégről. Majd utunkat a bemutatóterem felé vettük, ahol megismerhették az általunk értékesített termékeket és működésüket. Ezután a raktárba mentünk, ahol a különböző logisztikai folyamtokról beszéltünk. Ezután a műhelybe mentünk tovább, ahol pedig a gyártási folyamtokról eset pár szó. Majd a konferenciaterembe vezette az út, itt a cég múltjáról és jelenérő tudhattak meg többet és a látogatás itt zárult is le.

A „Kamara a vállalkozásokért” kurzus már több mint 10 éve választható tantárgy a Széchenyi István Egyetemen. A program célja, hogy az egyetem falain kívül, gyakorlati oldalról is rálátást szerezzenek a hallgatók a vállalkozások működéséről. A céglátogatás során a hallgatók egy általános képet kapnak a vállalkozásról és a cég által képviselt értékekről.

 

Ez úton is sikeres felkészülést kívánunk a hallgatóknak!

 

>> Tovább a cég történetére!

>> Tovább a Gimex oldalára!

Galéria (7 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.