Klikk a play gombra a videó elindításához!

 

 

GIMEX és az új generáció

 

A GIMEX-Hidraulika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. munkadarab befogástechnika, valamint ipari és mobilhidraulikus elemek, rendszerek értékesítésével, és a hozzá kapcsolódó szaktanácsadással, szolgáltatásokkal foglalkozik.
 

A forgalmazott elemek és rendszerek minőségét a nemzetközileg elismert cégekből álló beszállítói kör garantálja. Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásaink minőségét, és bővítjük termékválasztékunkat.

Gyártó és beszállító partnereinkkel együttműködve kínálunk a partnereink részére akár egyedi megoldásokat, melyek hosszú távon csökkentik ügyfeleink kiadásait, és biztosítják a legkorszerűbb és legmegbízhatóbb eszközök használatát.

Cégünk minden munkatársa személyes tudásával, felelősségével és minőségpolitikánk iránti elkötelezettségével áll partnereink rendelkezésére.


 

„A GIMEX az erőt, a proaktivitást, a korrekt üzletpolitikát, a minőségi munkát jelenti, amely Édesapám, Görcs Imre életműve. Az ő szellemiségét visszük tovább, mi, az új generáció, a régi elvek és értékek mentén, a 21. század kihívásaira reagálva. Folyamatosan dolgozunk, hogy gyorsan változó világunkban megtartsuk a már kivívott pozíciót, és emelni tudjuk a színvonalat.” 

 

 

 

Görcs Annamária, ügyvezető

 

 

Dun & Bradstreet tanusitvany
 


 

 

 

>> Tovább a Menedzsmenthez!

>> Tovább a Cégtörténethez!

>> Tovább a Kapcsolathoz!

 

 

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.