okt 12, 2021

SZE hallgatók látogatása



Image

A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói ismét meglátogattak minek a „Kamara a vállalkozásokért” kurzus keretein belül. Az előző félévben, a hallgatóknak csak online nyílt lehetősége megismerni cégünket, azonban az őszi félévben módjuk volt személyes látogatáson is részt venni.

 

A hallgatókat a Gimex menedzsment tagjai, Görcs Annamária ügyvezető vezetésével kísérték körbe és mutatták be a céget. A látogatás során a tanulók megismerhették a cégünk múltját és jelenét, valamint interaktív módon a termékpalettánk is bemutatásra került. A látogatók között voltak jármű- és gépészmérnök, valamint gazdálkodás menedzsment és turizmus-vendéglátás szakos hallgatók.

A "Kamara a vállalkozásokért" kurzus már 10 éve választható tantárgy a Széchenyi István Egyetemen. A program célja, hogy az egyetem falain kívül, gyakorlati oldalról is rálátást szerezzenek a hallgatók a vállalkozások működéséről. A céglátogatás során a hallgatók egy általános képet kapnak a vállalkozásról és a cég által képviselt értékekről.

 

Ez úton is sikeres felkészülést kívánunk a hallgatóknak!

 

>> Tovább a cég történetére!

>> Tovább a Gimex oldalára!

Galéria (6 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.