Elismeréseink

 

 

Dun & Bradstreet AAA (tripla A) Tanúsítvány

A Dun & Bradstreet nemzetközi üzleti információszolgáltató és -minősítő minden működő vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát osztályozza egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított módszertan alapján. Így került kiválasztásra cégünk is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

>>További részletek

 

 

HAINBUCH Top Partner of the Year 2022 díj

A Gimex kapta „Az év legjobb partnere díjat” a HAINBUCH Europa Sales Meetingen, amelyet Peter Müller stratégiai értékesítési igazgató adott át. A díjat ügyvezetőnk, Görcs Annamária vette át, az elismerés hatalmas megtiszteltetést jelent a Gimex minden munkatársa számára.

>>További részletek

 

 

 

8x MagyarBrands 2023

A MagyarBrands 2010 óta minden évben díjazza azokat a magyar márkákat, amelyek Magyarországon születettek, vagy a létrejöttükben, alapításukban magyarok vettek részt. A bizottságot egy teljesen önkéntes és független szakértőkből álló csapat alkotja.

>>További részletek

 

 

 

9x Business Superbrands 2023

Cégünk 2023-ben ismét elnyerte az egyik legfontosabb nemzetközi márkaértékelési elismerést, a Business Superbrands díjat. A magas minőséget szimbolizáló védjeggyel kizárólag a legkiválóbb üzleti márkákat díjazzák szigorú szakmai szempontok szerint független szakértők.

>>További részletek

 

 

ROEMHELD Website Award I. 2017

Megújult honlapunkért januárban átvehettük a Roemheld Website Award 2017 szobrot. A díjjal a befogástechnikai elemeket gyártó, német Roemheld GmbH minden évben a legjobbnak ítélt weboldalt jutalmazza.

>>További részletek

 

 

Győri Térség Gazdaságáért díj 2015

A Győri Iparkamara által kiosztott Győri Térség Gazdaságáért díjat a régió vállalkozásainak nyújtott minőségi szolgáltatásokért, a folyamatos fejlesztési munkájáért és etikus magatartásáért kapta meg cégünk.

 

 

Legjobb Női Munkahely 2014

A Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség a 12. Personal Hungary Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállításon, ünnepélyes keretek között adta át a „Legjobb Női Munkahely 2014” díját cégünknek.

>>További részletek

 

 

Az év kisvállalkozása 2010

A Kisalföld napilap szerkesztőségében született meg a gondolat, hogy – a nyilvánosság erejét kihasználva – a megye jelentős gazdasági erőt képviselő és a társadalmi felelősségvállalásban is élen járó vállalkozásai a gazdaságot reprezentáló, presztízst jelentő díjat alapítsanak. A megyei napilap ötlete mára a régió egyik legrangosabb gazdasági elismerésévé fejlődött.

 

 

>>Tovább a Tagságainkhoz!

>>Tovább a Rólunkhoz!

>>Tovább a Méfröldkövekhez!

>>Tovább az Első generációhoz!

>>Tovább a Termékekhez!

>>Tovább a Kapcsolathoz!

 

 

 

 

 

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.