GIMEX MINŐSÉGPOLITIKA

Minőség, rugalmasság és fenntarthatóság

 

Küldetésünk

A GIMEX-Hidraulika Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. munkadarab-befogástechnikai, ipari és mobilhidraulikus, egyéb gépipari elemek és rendszerek értékesítésével, szaktanácsadással, valamint kapcsolódó szolgáltatásokkal, egyedi megoldásokkal foglalkozik.

 

Jövőképünk

Hatékony termelés prémium munkadarab-befogástechnikai és minőségi hidraulikai eszközökkel.

A Gimex munkadarab-befogástechnikai és hidraulikai eszközeivel minden termelőegységben lehetővé válik a költséghatékony termelés, az állásidők, mellékidők csökkentése, a fenntarthatóság, a selejtmentesség és az emberi hibák minimalizálása.

 

Értékeink

Minőség: Prémium munkadarab-befogástechnikai és minőségi hidraulikai eszközök értékesítése, szervizelése, valamint szakmai támogatás és továbbképzés az ügyfelek részére.

Rugalmasság: Egyedi, személyre szabott és innovatív megoldások együttműködésben a gyártó és beszállító partnerekkel.

Fenntarthatóság: Felelős módon működő, hosszú távon gondolkodó, a munkatársainkat, partnereinket és ügyfeleinket megbecsülő cég vagyunk.

 

Minőségpolitikánk

A GIMEX-Hidraulika Kft. „erőben más”; a vállalkozás a minőséget, a rugalmasságot és a fenntarthatóságot jelenti. Az általunk forgalmazott elemek és rendszerek minőségét a nemzetközileg elismert cégekből álló beszállítói körünk garantálja. Értékesítési csapatunk sokéves tapasztalatával áll partnereink rendelkezésére, folyamatosan bővítjük termékválasztékunkat és hidraulika raktárkészletünket. Szerviz csapatunkkal akár egyedi, feladatspecifikus megoldásokat, helyszíni, hidraulikus-pneumatikus és villamos rendszerkiépítést vállalunk, a tervezéstől a komplett kivitelezésig. Nincs két egyforma feladat, ezért szakmai tanácsadás és igény szerint workshopok révén igyekszünk a lehető leghatékonyabb megoldást ajánlani egy feladat során. Célunk, hogy teljeskörű szolgáltatást kínáljunk partnereink számára.

A Gimex minden munkatársa személyes tudásával, felelősségével, az ISO:9001 minőségirányítási rendszernek – ezen belül az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelve, minőségpolitikánk iránti elkötelezettségével áll partnereink rendelkezésére.

 

Győr, 2020.07.17.

 

ISO 9001 Tanúsítvány

 

A magyar nyelvű tanúsítvány letöltéséhez kattintson a képre!

 

Az angol nyelvű tanúsítvány letöltéséhez kattintson a képre!
Click on the image to download! 

 

>> Tovább a Termékek és szolgáltatásokhoz!

>> Tovább a Gyakori kérdésekhez!

>> Tovább a Kapcsolathoz!

 

 

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.