Gyakori kérdések

 

Célunk a tevékenységeink optimalizálásával, hogy komplex szolgáltatást tudjunk kínálni partnereink számára.
Amennyiben további kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal.

 

 

Ajánlatkérés
 

Telefonon vagy emailen kérheti szállítási- és árajánlatunkat. Megrendelés esetén, kérjük, hivatkozzanak az árajánlatszámra.

>> Tovább a Kapcsolathoz!

 

Megrendelés

Megrendeléseiket írásban (emailen vagy faxon) fogadjuk. A megrendelésről visszaigazolást küldünk.
Megrendeléssel kapcsolatban, kérjük, hivatkozzanak a megrendelési számra.

 

Árukiadás és áruátvétel

Szakértő munkatársainkkal való telefonos vagy emailes egyeztetést követően az áru átvételének időpontjáról tájékoztatást küldünk. Az egykori hidraulika szaküzlet áruátvételi pontként üzemel tovább. Termék csak előzetes megrendelés alapján adható ki a raktárunkból. Opcióként kiszállítás is igényelhető az ország bármely pontjára. Magyarországon kívüli szállításhoz kérje ajánlatunkat.

Raktár bejárat a Kossuth utca 121. felől. Kérjük, a cégnév és a rendszám megadásával, a kaputelefonon jelentkezzenek be a kapu nyitásához. Parkolás az erre kijelölt területen, az udvarban lehetséges.

Árukiadás: hétfőtől péntekig 8.00 - 16.30

 

Szállítás

Raktári tételek 12.00 óráig beérkező megrendelése esetén 1 munkanapon belül kerülnek kiszállításra.
Nem raktári tételek szállítási határidejéről kérje ajánlatunkat.

Heti gyűjtőfuvarunk révén a sztenderd Roemheld, Hainbuch és Erwin Halder termékek szállítási határideje kb. 1-2 munkahét, pontosításhoz kérje egyedi ajánlatunkat.

Hétvégi kiszállítással és egyedi beszerzéssel kapcsolatban kérje ajánlatunkat.

 

Fizetés

Átutalással vagy utánvéttel.
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy késedelmes fizetés esetén vállalatirányítási rendszerünk automatikusan letilthatja a partnert, így további megrendelést a tartozások kiegyenlítéséig nem tudunk teljesíteni.

 

Garancia

Garanciális igényt érvényes szerződés/megrendelés alapján, írásban fogadunk el. Jótállási kötelezettség kizárólag a gyártási- vagy anyaghibákból eredő károkra terjed ki. Amennyiben átvételtől számított 48 órán belül a Megrendelő kifogással nem él, ezzel a Gimex teljesítését minőségileg elfogadottnak tekinti.

Garanciális igény bejelentéséhez, kérjük, tüntesse fel a megrendelés visszaigazolási számát, a számlaszámot, a fuvarlevél, vagy átvételi számot, lehetőség szerint mellékeljen fotót is, valamint adja meg a hiba pontos leírását a következő elérhetőségeken; email: info@gimex.hu, fax: +36 96 525-589.

 

Szaktanácsadás

Műszaki és egyéb szakmai kérdés esetén illetékes munkatársaink telefonon, emailen, vagy időpont egyeztetést követően, személyesen állnak partnereink rendelkezésre.

 

Vevőszemináriumok

Igény szerint a Gimex 80 fős konferenciatermében, vagy partnerünk telephelyén vállaljuk az általunk képviselt hidraulikus és gépgyártástechnológiai elemek és megoldások, illetve azok alkalmazási lehetőségeinek ismertetését.


>> Tovább a Vevőszemináriumokhoz!

>> Tovább a Termékek és szolgáltatásokhoz!

>> Tovább a Kapcsolathoz!

 

 

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.