jún 13, 2024

Kamara a vállalkozásokért tantárgy félévzáró találkozó



Image

Örömmel számolunk be a Kamara a vállalkozásokért tantárgy félévzáró találkozójáról, amelyet a közelmúltban tartották meg. Az eseményen Görcsné Dr. Muzsai Viktória társadalmi kapcsolatokért felelős ügyvezetőnk képviselte cégünket, ahol kötetlen formában áttekintették a szemeszter tanulságait és megvitatták az őszi félév koncepcióját.

 

Ez a tantárgy 2011 óta szerepel az egyetem tanórái között, cégünkhöz pedig 2018 óta minden félévben ellátogatnak a Széchenyi István Egyetem diákjai a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében. A látogatásokat Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta, a tantárgy felelőse, valamint Molnár Albert, a Győr Térségi elnök kísérik.

A látogatása során Görcs Annamária ügyvezető, Csonka Szabolcs értékesítési vezető, Kiss Richárd műszaki és logisztikai vezető, valamint az utóbbi időben Görcsné Dr. Muzsai Viktória társadalmi kapcsolatokért felelős ügyvezetőnk kalauzolják végig a cég történetén és telephelyén a hallgatókat. A látogatások alkalmával a diákok találkozhatnak kollégáinkkal, akik között sokan a Széchenyi Egyetemen végeztek. Ez kiváló lehetőséget biztosít számukra, hogy kérdéseket tegyenek fel és tapasztalatot szerezzenek a napi működésről.

A félévzáró találkozó különösen hasznos volt, mert lehetőséget adott a szemeszter során szerzett tapasztalatok megosztására és a jövőbeli tervek kidolgozására. Az őszi félévre vonatkozó koncepció megbeszélése révén továbbra is biztosíthatjuk, hogy a tantárgy értékes és gyakorlati ismeretekkel gazdagítsa a résztvevőket.

 

A találkozó barátságos és inspiráló légkörben zajlott, megerősítve a kamara, az egyetem és a cégünk közötti együttműködést. Várjuk a következő szemesztert és a további gyümölcsöző közös munkát.

 

>> Tovább a legutóbbi látogatáshoz!

>> Tovább a Rólunkhoz!

Galéria (6 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.