febr 28, 2024

Kamara a vállalkozásokért: Céglátogatás a GIMEX-nél



Image

A győri Széchenyi István Egyetem hallgatói idén is lehetőséget kaptak arra, hogy közelebbről megismerjék a vállalkozások világát a "Kamara a vállalkozásokért" tantárgy keretein belül. Ennek részeként látogattak el a GIMEX-hez, ahol betekintést nyerhettek a vállalkozás mindennapjaiba és működésébe.

 

A "Kamara a vállalkozásokért" kurzus már 2011 óta választható tantárgy a Széchenyi István Egyetemen, 2018 óta félévente rendszeresen látogatnak el hozzánk. Célja, hogy a hallgatóknak ne csak elméleti ismereteket adjon a vállalkozásokról, hanem gyakorlati tapasztalatokkal is gazdagítsa tudásukat. A céglátogatások ilyenkor lehetőséget teremtenek arra, hogy a diákok valóságos környezetben lássák, hogyan működnek a vállalatok, és milyen szerepet játszanak a gazdasági életben.

A GIMEX-nél tett céglátogatást a menedzsment tagjai, Görcs Annamária, Görcsné dr. Muzsai Viktória és Csonka Szabolcs vezették, akik szakértelmükkel és tapasztalataikkal segítették a hallgatókat abban, hogy megismerjék a vállalatot és annak tevékenységét, a GIMEX történetét, céljait és működését.

A látogatás során kiemelt figyelmet fordítottunk a beszállítói hálózatunkra, bemutattuk a beszállítóinkat, mint például a ROEMHELD Group, HAINBUCH, Halder, termékeit és szerepüket a vállalatunk működésében. Ezáltal rávilágítottunk arra, hogy a sikeres vállalkozások mögött gyakran erős és jól működő beszállítói hálózat áll, melynek kulcsfontosságú szerepe van a vállalkozások sikerében.

A cégbejárás során a hallgatóknak lehetőségük nyílt arra, hogy közelebbről megismerjék a GIMEX belső működését és folyamatait. Ezáltal valós képet kaphattak arról, hogyan zajlik a vállalkozás mindennapja, és milyen kihívásokkal kell szembenéznie.

Összességében a GIMEX-nél tartott céglátogatás során értékes tapasztalatokkal gazdagodhattak a hallgatókat. A GIMEX csapata sikeres felkészülést kíván a tantárgyat válsztó diákoknak, remélve, hogy az újonnan szerzett ismeretek hozzájárulnak majd a jövőbeli sikeres vállalkozói karrierjükhöz.

 

>> Tovább a Rólunkhoz!

>> Tovább a GYMSM KIK cikkéhez!

Galéria (11 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.