okt 26, 2023

Sikeresen megújítottuk az ISO 9001:2015 tanúsítványunkat



Image

Örömmel tudatjuk, hogy idén sikeresen megújult az ISO 9001:2015 minőségirányítási tanúsítványunk. Ez a tanúsítvány egyfajta elismerés arról, hogy cégünk elkötelezett a kiváló minőségű termékek és szolgáltatások nyújtása iránt, valamint hatékonyan irányítja és fejleszti üzleti folyamatait.

 

Az ISO 9001:2015 tanúsítvány megújítása egy hosszú és alapos folyamat volt, amely során cégünk minőségirányítási rendszerét vizsgálták át, hogy megfeleljen a nemzetközi szabványoknak. A sikeres megújítás eredményeként továbbra is biztosíthatjuk ügyfeleinknek, hogy termékeink és szolgáltatásaink a legmagasabb minőségi normáknak felelnek meg.

Ezen örömteli alkalommal szeretnénk köszönetet mondani Fehér József úrnak, aki mint auditor, hosszú éveken keresztül segítette cégünket a minőségirányítási folyamatok javításában és fejlesztésében. Az elkötelezettsége és szakértelme hozzájárult ahhoz, hogy a tanúsítvány megújítása sikeres legyen. Sajnálatunkra, Fehér úr most nyugdíjba vonul, de nem feledjük el az általa végzett kiemelkedő munkát.

Az ISO 9001:2015 tanúsítvány megújítása és Fehér úr hűséges munkája példázza azt az elhivatottságot, amit cégünk a minőség és a kiválóság iránt érez. Mi továbbra is elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink elégedettsége és a folyamatos fejlesztés iránt.

 

>> Tovább az ISO 9001 Tanusítványhoz!

>> Tovább a Rólunkhoz!

Galéria (2 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.