júl 27, 2023

A GIMEX-Hidraulika Kft. 9. alkalommal nyerte el a Business SuperBrands elismerést



Image

Örömmel jelentjük be, hogy már kilencedik alkalommal nyertük el a Business SuperBrands elismerést. A magas minőséget szimbolizáló védjeggyel kizárólag a legkiválóbb üzleti márkákat díjazzák szigorú szakmai szempontok szerint független szakértők.

 

A Business SuperBrands elismerést nyújt az üzleti világban mutatott kiválóságért és kifogástalan reputációért. Az ötletesség, a magas színvonalú szolgáltatások és a folyamatos innováció mind olyan értékek, amelyek a cégünk működésének középpontjában állnak. Az elismerés bizonyítja, hogy a vállalat folyamatosan elkötelezett az ügyfelek elégedettségének és a minőségi szolgáltatások nyújtásának magas szinten tartása iránt.

A programot 1995-ben, Nagy-Britanniában alapította a Brand Council független szervezet elsődlegesen azért, hogy a fogyasztók betekintést kapjanak a legkiválóbb márkák világába. A program olyannyira sikeres lett, hogy az alapítók 2000-ben elindították a B2B márkákra koncentráló Business Superbrands programot, amely a vállalatok vitathatatlan sikerét jelzi. A kiválasztás során a szervezetek először egy szigorú szakmai és pénzügyi előszűrésen esnek át, ezután egy független szakértőkből álló egyesület hozza meg a végső döntést.

 

>> Tovább a cégtörténetre!

>> Tovább a kapcsolati oldalra!

Galéria (3 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.