febr 28, 2023

Gimex who-is-who 19.



Image

Szedlacsek-Balaskó Andrea 2016 óta dolgozik a Gimexnél kereskedelmi ügyintéző munkakörben. Kezdetben még a befogástechnika üzletág tagjaként tevékenykedett a 12 fős open office irodában a sales-es, a logisztikus és a marketinges munkatársakkal. Hatalmas változást jelentett az év második felében elinduló back office csoport kialakítása, mikor az új feladat immár csoportszinten a teljes termékpaletta (a befogástechnikához bekapcsolódott az addig teljesen külön működő hidraulika üzletág is – a szerk.) kereskedelmi háttérfolyamatainak biztosítása lett a vállalatirányítási rendszer használatával. A front és back office szétválasztásával hatékonyabb lett a munkavégzés is, míg a sales irodában egész nap forrnak a vonalak, a back office irodában sokszor csak a billentyűzet szorgalmas kattogását hallani.

 

Főbb eredmények és feladatok: a back office csoport munkafolyamatainak kialakításában való aktív részvétel. Munkája összetett, felöleli az egész logisztikai folyamatot, a beszerzés lebonyolításától kezdve, a külföldi és a belföldi beszállítókkal, illetve  vevőkkel való kapcsolattartáson, az áru szállításának megszervezésén át egészen a számlázásig. Feladata elvégzése során szorosan együttműködik a sales csapattal, a raktárral, a pénzüggyel és a marketinggel.

 

“Megvan bennem a kettősség, ugyanis reál vonalon tanultam tovább, közgazdászként, de erős a humán beállítottságom is. A mindennapjaimat a számok, határidők világában élem és ezt hobbiként egy kreatívabb terület, a fotózás egészíti ki.”

 

1. Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?

SzBA: Általános iskolában divattervező, majd később jogász.

 

2. Ehhez képest mi a beosztásod a Gimexnél?

SzBA: Kereskedelmi ügyintéző vagyok, egyébként közgazdászként végeztem.

 

3. Mióta vagy gimexes?

SzBA: 2016 januárjától vagyok a csapat tagja. Az első munkanapon rögtön ügyféllátogatáson vettem részt a befogástechnikai vezetővel, hogy mielőbb belelássak az iparág működésébe, ami addig teljesen új volt számomra.

 

4. Ha választhatnál, mihez lenne tehetséged?

SzBA: A gyógyításhoz, mert az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi. Meggyőződésem, hogy minden más elérhető kellő akarattal és kitartással.

 

5. Mire költenéd a lottónyereményed?

SzBA: A nyeremény nagy részét befektetném és rengeteget utaznék a családommal, megmutatnám a kisfiamnak milyen csodálatos a világunk, hogy nyitott legyen más népek kulturájára, szokásaira.

 

6. Milyen ajándékkal lephetnek meg a születésnapodon?

SzBA: Nem vágyom ajándékokra, bőven elég, ha néhány kedves szóval felköszöntenek. Persze egy tulipáncsokornak azért mindig örülök… smiley

 

7. Mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?

SzBA: Egy mentőosztagot… biztos, ami biztos. laugh Az énidő nagyon fontos számomra (fotózás, zenehallgatás, csendes feltöltődés), de nem szívesen vonulnék el magányosan egy lakatlan szigetre. smiley

 

8. Mi az, ami nélkül nem tudnál élni?

SzBA: A családom, illetve álmok és célok nélkül, amik előre visznek az életben.

 

9. Kedvenc fiktív karaktered?

SzBA: Kevés filmet és sorozatot nézek, de kedvelem Patrick Jane-t a Mentalista c. sorozatból. Intelligens, intuitív, de kissé különc karaktere humoros helyzeteket teremt, ami mindig felvidít és kikapcsol.

 

10. Mit szeretsz legjobban a munkádban?

SzBA: A változatosságot és a jó hangulatú légkört.

 

+1. Fekete vagy fehér?

SzBA: Pink. laugh Az életben semmi sem fekete vagy fehér.

 

Folyt. köv.

Vajon melyik gimexes válaszol legközelebb a villámkérdésekre...?

 

>> Tovább a who-is-who 18. részére!

Galéria (4 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.