júl 26, 2022

Nyolcszoros Business Superbrands díjas a Gimex-Hidraulika Kft.



Image

Cégünk 2022-ben ismét elnyerte az egyik legfontosabb nemzetközi márkaértékelési elismerést, a Business Superbrands díjat. A magas minőséget szimbolizáló védjeggyel kizárólag a legkiválóbb üzleti márkákat díjazzák szigorú szakmai szempontok szerint független szakértők.

 

Az 1995 óta működő és már közel 90 országban jelen lévő díj kiváló mérője annak, hogy egy adott márka vagy vállalkozás mennyire megbízható, hiteles és nem utolsósorban szerethető.

A Superbrands azon díjak egyike, amely összeköti a múltat a jövővel: az elmúlt évek sikereinek értékelésével kitünteti a jelent, ezáltal további kimagasló márkatevékenységre sarkall. A márkatulajdonosokat folyamatos aktivitásra készteti, mellyel, évről évre, újra meg újra bizonyítani kívánják úgy maguknak, mint a környezetük számára, hogy jó úton járnak, céljaikat, és azok elérése érdekében tett erőfeszítéseiket értékelik, és elismerik.

A programot 1995-ben, Nagy-Britanniában alapította a Brand Council független szervezet elsődlegesen azért, hogy a fogyasztók betekintést kapjanak a legkiválóbb márkák világába. A program olyannyira sikeres lett, hogy az alapítók 2000-ben elindították a B2B márkákra koncentráló Business Superbrands programot, amely a vállalatok vitathatatlan sikerét jelzi. A kiválasztás során a szervezetek először egy szigorú szakmai és pénzügyi előszűrésen esnek át, ezután egy független szakértőkből álló egyesület hozza meg a végső döntést.

 

>> Tovább a cégtörténetre!

>> Tovább a kapcsolati oldalra!

Galéria (2 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.