júl 14, 2022

Meglátogattak minket az idei Görcs Imre-díjasok



Image

Ellátogattak hozzánk a 2022-es Görcs Imre-díjasok, akik a cég menedzsmentjével a jövőbeli terveikről és Kóny „életében” betöltött szerepeikről beszélgettek.

 

Görcs Imre, a Gimex-Hidraulika Kft. néhai alapítója és tulajdonosa emlékére alapított díj negyedik alkalommal került átadásra 2021. december 28-án. A díjazottakat egyszeri ösztöndíjjal támogatja cégünk. Az ösztöndíj az alapító szülőfalujában, Kónyban került meghirdetésre.

Legutóbb Turi Bianka és Oláh Gábor nyerte meg a díjat. Bianka gyógypedagógia szakon végzett és jelenleg is ezen a területen hasznosítja tudását, valamint szeretné elkezdeni a mesterszakot is. A faluközösségi életében is jelen van, mint a rendezvények műsorvezetője, amit töretlenűl végez már 7 éve. Gábor 2021-ben kezdte meg villamosmérnöki tanulmányait. Óvodás kora óta néptáncol és a helyi hagyományőrző kör tagja már 4 éve. A felsoroltak mellett mindketten több közösségi tevékenységet is vállalnak.

Az elismeréssel és az ösztöndíjjal járt egy Lipovics János iparművész által készített bronz emlékplakett is, amely Kónyban került átadásra.

 

Köszönjük a látogatást és további sikereket kívánunk!

 

>> Tovább a Cégtörténetre!

Galéria (4 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.