máj 19, 2022

KOSTYRKA automata utántöltő, légtelenítő készülék



Image

A KOSTYRKA automata utántöltő berendezését kifejezetten a KOSTYRKA levegő-olaj hidraulikus nyomásfokozók használatához fejlesztették ki, de természetesen használható más hasonló kialakítású rendszerhez is. Zárt, nagynyomású rendszerben különösen fontos a tökéletes és teljes légtelenítés biztosítása, ha az olaj mennyisége korlátozott. Ezen kívül kompenzálni kell az olajveszteségeket, amelyek minimálisak, de idővel problémákat okozhatnak.

 

A KOSTYRKA automata utántöltő (4610.10) berendezése mindkét követelménynek megfelel. A hidraulikus rendszer legmagasabb pontjára szerelve, rövid idő után teljesen légteleníti az egész rendszert, feltéve, hogy nincsenek „légcsapdák”. A KOSTYRKA levegő-olaj hidraulikus nyomásfokozó teljes olajmennyisége felhasználható.

Beépítés és működés

A KOSTYRKA automata-utántöltő egységet a működése miatt függőlegesen kell felszerelni. Amikor a hidraulikus nyomás felépül a rendszerben, a beépített szelep azonnal és hermetikusan záródik, így a nyomás fel tud épülni. A tehermentesítéskor a szelep kinyit és az ellenőrző üvegből az olaj befolyhat a hidraulikus rendszerbe. Sajnos, minden óvintézkedés ellenére a nagyon apró részecskék vagy lebegő anyagok károsíthatják a szelep működését! Az automata berendezés feltöltésekor ezért elengedhetetlen a használt hidraulikaolaj abszolút tisztaságának biztosítása.

 

Előnyök:

  • automatikus működés,
  • kis helyigény,
  • egyszerű ellenőrzés.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Szántó Norbert
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a KOSTYRKA Nyomásfokozók termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.