jún 15, 2021

Görcs Imre-díjas a Széchenyi Egyetem MsC-n végzett hallgatója



Image

A Görcs Imre-díjat alapító GIMEX ügyvezető tulajdonosai a cég 25 éves fennállása és az alapító tulajdonos tiszteletére hozták létre az elismerést 2018-ban, amellyel eddig évente az alapító szülőfalujában, Kónyban élő 6 fiatal egyetemi tanulmányait és pályakezdését támogatták.

2021-ben  úgy döntöttek, hogy a díjat kiterjesztik a 2021-es évben Győrben megrendezett 35. Országos Tudományos Diák Kör (OTDK) Műszaki Tudományos szekciójának legeredményesebb széchenyis hallgatójára.

 

A kétévente megrendezésre kerülő esemény az ország legnagyobb felsőoktatási tehetséggondozási versenye, különböző tudományterületeken. A 35. OTDK Műszaki Tudományi Szekciójának a Széchenyi István Egyetem (SZE) adott otthont. Az esemény online térben került megrendezésre 2021. április 22-24. között.

 

Ignéczi Gergő Ferenc a 2021. áprilisban Győrben, az egyetemen online rendezett 35. OTDK Műszaki Tudományi Szekció legeredményesebb (1. helyezett és különdíjas) széchenyis versenyzője 2021. június 10-én a GIMEX-Hidraulika Kft. telephelyén tett céglátogatás során vette át  a díjat (ösztöndíj, emléklap és Lipovics János plakettje) Görcs Annamária ügyvezető tulajdonostól.

 

Ignéczi Gergő Ferenc díjazott 2019 óta az Arrabona Racing Team versenyzője, Driverless Department Leader. Mechatronikai MsC tanulmányait 2021 januárban fejezte be a Széchenyi Egyetemen és itt is folytatja doktorandus hallgatóként 2021 szeptembertől.

 

Gratulálunk és további sok sikert kívánunk a díjazottnak!

 

>> Tovább a cégtörténethez!

>> Tovább a kapcsolati oldalra!

Galéria (7 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.