máj 12, 2021

Lezajlott a 35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia



Image

A 35. OTDK Műszaki Tudományi Szekciójának a Széchenyi István Egyetem (SZE) adott otthont. Az esemény online térben került megrendezésre 2021. április 22-24. között.

 

A kétévente megrendezésre kerülő esemény az ország legnagyobb felsőoktatási tehetséggondozási versenye. A konferencia széles társadalmi összefogással, a felsőoktatásban érintett minisztériumok, országos hatáskörű intézmények, szervezetek, a tudományos és gazdasági élet szereplőinek erkölcsi, szakmai, valamint anyagi támogatásával valósulhatott meg.

 

Az 56 párhuzamos tagozatban, közel 500 egyetemi hallgató mellett részt vettek középiskolások is a rendezvényen. A vendégek figyelemmel kísérhették a tagozati ülések előadásait, részt vehettek szakmai eszmecserékben és szabadidős programokon, valamint meglátogathattak 3D virtuális eseményeket is.

 

Az országos verseny támogatói között cégünk is szerepel. Ügyvezető tulajdonosaink úgy döntöttek, hogy a 2021-es évben a verseny legeredményesebb SZE-s hallgatója Görcs Imre-díjban részesül. A díj átadásáról a későbbiekben adunk hírt.

 

További sok sikert kívánunk minden versenyzőnek!

 

>> Tovább a cégtörténethez!

>> Tovább a kapcsolati oldalra!

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.