febr 26, 2021

Emelőmodul nehéz alkatrészek mozgatásához



Image

Számos esetben nincs meg a megfelelő megoldás különféle munkadarabok és alkatrészek összeszerelésénél, ha az ergonómiát, az egyszerű kezelhetőséget és gyorsaságot kell szem előtt tartanunk. A ROEMHELD emelőmodul egységek ezen fontos kritériumoknak tesznek eleget egy komplett egységbe integrálva.

 

A dolgozók munkafolyamata könnyebbé válik, amely az összeszerelésre szánt időt meggyorsítja és egészségügyi szempontból sem elhanyagolható, mivel a nehéz súlyok mozgatása könnyebbé válik.

 

 

A modul egységek emelése történhet lábpedállal hidraulikus működtetésen keresztül vagy elektromos hajtással, amelyet egyre több feladatnál használnak a felhasználók. Egy villamos kézi- vagy lábkapcsoló segítségével akár 1 tonnás súlyokat is könnyedén mozgathatunk.

 

Előnyök:

  • elektromos működtetés,
  • maximális emelési tömeg: 100 – 1000 kg,
  • maximális löket: 200 - 940 mm,
  • valamennyi feladathoz megtaláljuk a megfelelő kivitelt.

 

Az emelőmodulok további előnye, hogy további moduhub egységekkel összeépítve megvalósítható a munkadarab szerelési vagy egyéb pozícióba helyezése. Ha a munkadarab emelésére, döntésére, vertikális vagy horizontális forgatására van szükségünk, a moduhub rendszer megfelelő megoldást kínál. A moduhub rendszer egy kulcsrakész megoldás az alkatrész összeszerelő üzemek számára.

 

A GIMEX szerviz csapata is közel 15 éve karbantartásmentesen használja a ROEMHELD modul emelőegységet.

 

Lábpedál segítségével működtethető emelőmodul függőlegesen forgatható egységgel rendelkezik. A komplex hidraulikus egységek, bonyolult szeleptömbök kézi összeszerelésekor az alkatrészeket mind az öt oldalról be kell szerelni a hidraulika blokkba. A dolgozó a kívánt oldalt kézzel maga felé fordítja, és rögzíti az összeszerelési helyzetet. A megfelelő munkamagasság az emelőmodul lábpedáljával állítható be.

 

Csonka Szabolcs
értékesítési vezető

 

>> Tovább a szereléstechnikai eszközök termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (4 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.