febr 8, 2021

Görcs Imre-díj harmadszor



Image

2020. december 17-én harmadszor adtuk át Kónyban a cégalapítónk, Görcs Imre emlékére és a cég fennállásának 25. évfordulója tiszteletére alapított díjat.

Ügyvezetőink, Görcs Annamária és Görcsné Dr. Muzsai Viktória Kóny Község adventi ünnepségén adták át a 2020-as év díjazottjainak: Bella Karolina Dórának és Finszter Anna Dorottyának a kitüntetést.

A Görcs Imre-díjra 2018 óta olyan 17 és 25 év közötti kónyi fiatalok pályázhatnak, akik kiváló tanulmányi eredmény mellett aktívan részt vesznek a falu életében, a felsőoktatásban tanulnak vagy pályakezdők. Karolina és Anna szeptembertől kezdte meg egyetemi tanulmányait és nyári táborban, hagyományőrző programban vesz részt.

A nyertes pályázók egyszeri ösztöndíjat, Lipovics János iparművész, szobrász által készített művészi kivitelezésű emlékplakettet és emléklapot vehettek át.

Anna és Karolina 2021. február 5-én személyesen is ellátogattak a GIMEX-Hidraulika Kft.-hez, ahol megismerkedtek cégünk tevékenységével, beszélgettünk velük tanulmányaikról, jövőbeni terveikről, az ösztöndíj felhasználásáról.

 

Gratulálunk és sok sikert kívánunk a díjazottaknak!

 

>> Tovább a Cégtörténetre!

Galéria (5 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.