jan 19, 2021

Komplikált az alkatrészek magasságbeállítása? Használja a moduhub emelő moduljait!



Image

Nehéz rakományok könnyű kezelhetősége, nagyobb termelékenység mellett.
A nehéz rakományok kezelése és kézi összeszerelése nagyszerű lehetőséget kínál a racionalizálásra. A moduhub modulok és modulkombinációk használatával a könnyű kezelhetőség és összeszerelés mindig optimális helyzetben biztosított. Használatával növelheti az összeszerelési műveletek minőségét és termelékenységét.

 

A moduhub modulok kombinálhatók egymással, így az egyedi szerelési feladatok széles skálájához használhatók. A nagyfokú rugalmasság garantált, hiszen a moduláris felépítés azt jelenti, hogy az átállások vagy utólagos felszerelési munkák is könnyen elvégezhetők.

 

 

A modulrendszer több mozgató- és forgatóelemből áll, amelyek segítségével megvalósítható a munkadarab szerelési vagy egyéb pozícióba helyezése. Ha a munkadarab emelésére, döntésére, vertikális vagy horizontális forgatására van szükségünk, a moduhub rendszer megfelelő megoldást kínál. A szerelőrendszer a kézikocsik és szerelőasztalok segítségével válik kulcsrakész megoldássá.

 

 Emelő modulok, lábak a munkadarab emelésére és süllyesztésére.

Az emelés beépített hidraulikus vagy elektromos egység segítségével történik, míg a süllyesztés a munkadarab súlyának segítségével. A különböző kivitelek közül a maximális teherbírás (100-1000kg), valamint az emelési magasság (200-940 mm) paraméterei alapján választhatja ki az Önnek legmegfelelőbb eszközt.

 

Példa:
Az állítható magasságú asztalok biztosítják az optimális munkamagasságot a munkaállomáson, amelyet a kezelő egyedileg állíthat be magának. A két emelőmodul magasságának elektromos beállítása szinkronban történik, kényelmesen működtethető lábkapcsolóval. A tartó lábak, amelyre a két emelőmodul épül, kiváló stabilitást biztosít.

 

Németh István
projektmérnök

 

>> Tovább a szereléstechnikai eszközök termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (9 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.