júl 17, 2020

Hatszoros Superbrands díjas a Gimex-Hidraulika Kft.



Image

A Gimex-Hidraulika Kft. 2020-ban ismét elnyerte az egyik legfontosabb nemzetközi márkaértékelési elismerést, a Business Superbrands díjat. A magas minőséget szimbolizáló védjeggyel kizárólag a legkiválóbb üzleti márkákat díjazzák szigorú szakmai szempontok szerint független szakértők.

 

Ma már közel 90 országban jelent különleges minősítést a Superbrands cím, amely kiváló mérője annak, hogy egy adott márka vagy vállalkozás mennyire megbízható, hiteles és nem utolsó sorban szerethető.

„A Superbrands díj az egyik legfontosabb üzleti visszajelzés számunkra, hiszen azt igazolja, hogy a Gimex-Hidraulika Kft. a legfontosabb alapértékek mellett –úgymint a minőség és a rugalmasság – a megbízhatóságot is képviseli. Felelős módon működő vállalatként fontosnak tartjuk, hogy hosszú távon gondolkodjunk és a munkatársainkat, a partnereinket és az ügyfeleinket megbecsülő vállalatként ismerjenek minket. 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozásként, több mint 25 éves iparági múlttal a hátunk mögött büszkék vagyunk arra, hogy immáron hatodik alkalommal nyerhettük el ezt az elismerő címet." – mondta Görcs Annamária, a Gimex-Hidraulika Kft. ügyvezetője.

A Superbrands díjakat idén tizenhatodik alkalommal ítélték oda Magyarországon. A programot 1995-ben, Nagy-Britanniában alapította a Brand Council független szervezet elsődlegesen azért, hogy a fogyasztók betekintést kapjanak a legkiválóbb márkák világába. A program olyannyira sikeres lett, hogy az alapítók 2000-ben elindították a B2B márkákra koncentráló Business Superbrands programot, amely a vállalatok vitathatatlan sikerét jelzi. A kiválasztás során a szervezetek először egy szigorú szakmai és pénzügyi előszűrésen esnek át, ezután egy független szakértőkből álló egyesület hozza meg a végső döntést.

 

>> Tovább a Cégtörténetre!

>> Tovább a Díjakra, kitüntetésekre!

 

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.