júl 10, 2020

Hordozható nyomásfokozó egység a miniBOOSTERtől



Image

Számos szituációban pl. nagyméretű csavarok meghúzásakor szükségünk lehet akár 800 bar nyomásra, ha egy hidraulikus nyomatékkulcsot használunk.

Milyen nagyszerű lenne, ha ezen nyomás előállítására létezne egy olyan megoldás, amely egyszerre halk, könnyű és kis helyet igényel?

 

Itt a megoldás! Az M-HC2 segítségével a teherautókon, szerviz kocsikon, Bobcateken meglevő kisebb nyomást előállító egységek leadott nyomása egyszerűen fokozható. Gyakorlatilag az M-HC2 használatával akármilyen kis nyomású egységet átalakíthatunk egy hatékony, megbízható és pontos, nagy nyomást előállító készülékké.

 

Tulajdonságok:

  • Nyomásbe: 20-350 bar
  • Nyomáski: max. 800 bar-ig
  • Folyadék szállítás: max. 40 l/min
  • Súly: 9,5 kg

 

Az M-HC2 könnyen szállítható és használható, emellett megbízható teljesítményt nyújt.

A széles termékpalettából több fajta fokozási áttétel, valamint többféle kiadópontból is választható. Az M-HC2 szállítható nyomásfokozó rendszer egy robusztus egység, amelyet kifejezetten a magas elvárásokat támasztó ipari felhasználók számára terveztek. Az M-HC2 alkalmazható akármilyen 20 és 350 bar közötti és minimum 2 l/min folyadékáramot biztosító tápegységgel. A kiadó pontjain elérhető nyomás akár a 800 bar-t is elérheti.

 

Szállíthatóság és könnyű kezelhetőség:

Az M-HC2 alig 9,5 kg súlyának és fogantyújának köszönhetően bárhova könnyedén elszállítható. Az M-HC2 egy már meglevő, kisnyomású egység segítségével üzemeltethető, további kiegészítőkre nincs is szükség. A működéshez szükséges szabályozási funkciókat integrálták az egységbe, így ennek köszönhetően könnyen nyújt megbízható teljesítményt.

 

>> További részletekért ugrás a termékoldalra!

>> Tovább az ipari nyomásfokozó megoldásokra!

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.