máj 19, 2020

Ipari nyomásfokozó megoldások a miniBOOSTERtől



Image

Megjelent a hidraulika termékekkel foglalkozó dán miniBOOSTER legújabb videója. A cég az ipari területen használatos nyomásfokozó megoldásait és a termékek működését mutatja be a videóban. A bemutatóból többek között azt is megtudhatjuk, hogyan tudunk 60 bar nyomásból alacsony költségráfordítás és egyszerű beépíthetőség mellett akár 500 bar nyomást előállítani.

 

Nagyobb nyomások esetén csökkenthetjük a megfogó eszközök méretét, amelynek köszönhetően nagyobb munkadarabok megmunkálása is lehetővé válik, mivel a megfogó elemek geometriájának csökkentésével nagyobb százalékban tudjuk kihasználni a gépterünket.

 

Hogyan is működnek ezek a nyomásfokozó eszközök?

 

HC3

A HC3 verziót NG6-os (Cetop3) egymásra épülő elosztórendszerekben való felhasználásra tervezték.
Ez egy kompakt egység, amelynek súlya mindössze 2,5 kg. Az egység maximális kimeneti nyomása standard változatban 500 bar.

 

 

 

HC1-9

A HC1-9 egy kompakt hidraulikus patronos kivitel 500 bar maximális nyomásig. Ideális megoldást jelent minden olyan alkalmazáshoz, ahol kívánatos az egységet egy elosztóegységbe, hengerre vagy más eszközre szerelni. Kompakt beépíthetőséget biztosít kis helyigény mellett.

 

 


HC22

A HC22 egy kompakt egység, amely olyan alkalmazásokhoz nyújt megoldást, ahol magas nyomás kialakítására és fenntartására van szükség. A HC22 tartalmaz egy nyomáscsökkentő szelepet a nyomásfokozó szakasz bemeneti nyomásának szabályozására. Az integrált nyomáscsökkentő szelep védi a működtetett eszközt a magas nyomás ellen.

 

 

>> Tovább a hidraulikus nyomásfokozók termékoldalára!

 

Galéria (3 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.