nov 19, 2019

Ügyvezetőnk adta át a Presztízs Társaság díját dr. Konczosné prof. dr. Szombathelyi Mártának



Image

Cégünk 2010-ben „Az év kisvállalkozásaként” csatlakozott a Kisalföldi Presztízs-díjas vállalkozások köréhez, a Presztízs Társasághoz (PDT). Az idei Presztízs-díj-átadó gálán a Gimex képviseletében és a PDT nevében Görcs Annamária ügyvezető adta át a Presztízs-díjat dr. Konczosné prof. dr. Szombathelyi Márta egyetemi professzornak. A díjra a gazdaság és oktatás összefonódását segítő és maradandót alkotó személyt jelöl a PDT.

 

A Gimexet sok éves szakmai kapcsolat fűzi a győri Széchenyi István Egyetem professzorához, aki kulturális és tudományos területen egyaránt aktívan tevékenykedik, így számos alkalommal került sor hallgatói csoportok látogatására cégünknél. Továbbá 2019. októberében a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Plato 7 vállalkozói csoportja vett részt a gimexes site visiten, a csoport mentorának, az immár Presztízs-díjas dr. Konczosné prof. dr. Szombathelyi Márta ajánlására.

Ezúton is gratulálunk a díjazottaknak!

 

A főképen balról jobbra: Görcsné dr. Muzsai Viktória ügyvezető, dr. Konczosné prof. dr. Szombathelyi Márta díjazott és Görcs Annamária ügyvezető

A galériában felhasznált képek forrása: www.kisalfold.hu (Csapó Balázs)

 

>> Tovább a Plato csoport látogatásáról szóló hírre!

>> Tovább a Kisalföld Online cikkére!

 

Galéria (3 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.