okt 28, 2019

Konferenciatermünk adott otthont a Plato 7 csoport találkozójának



Image

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara nálunk szervezte meg a Plato program legutóbbi találkozóját céglátogatással egybekötve. A program, a megye kis- és középvállalkozóinak támogatása céljából kerül megszervezésre rendszeres jelleggel, különböző helyszíneken. A program szervezői minket kértek fel a 2019. október 25-i rendezvény házigazdájának, így a csoport tagjai közelebbről is megismerhették cégünket.

 

A látogatókat a Gimex vezetősége személyesen vezette körbe az épületben. A résztvevők megismerhették cégünk múltját és jelenét, valamint betekintést nyerhettek a napi folyamatokba. A program folytatásaként egy rövid prezentációra is sor került a Gimex tevékenységéről. Ezt követően a vendégeknek lehetősége nyílt kérdéseket feltenni a céggel kapcsolatban, amelyeket Görcs Annamária és Görcsné dr. Muzsai Viktória ügyvezetők válaszoltak meg. A Gimex bemutatkozása után, a Plato 7 programtervének megfelelően, csoportos beszélgetésekre és tréningre került sor.

A találkozó elősegíti a résztvevők együttműködési készségének megerősítését, a csapatban rejlő együttműködési lehetőségek feltárását. A Plato mozgalom több mint 12 éves múltra tekint vissza. Ez idáig 7 csoportban tette lehetővé vállalkozók számára, hogy partnerkapcsolataik építésén kívül számos információt és tudásanyagot tudhassanak magukénak az általuk legfontosabbnak vélt témákban. A Plato 7-es vállalkozói csoport mentorai: Dr. Konczosné Prof. Dr. Szombathelyi Márta és Sáhó László.

 

Bízunk benne, hogy a program résztvevői érdekes és inspiráló élményekkel gazdagodtak nálunk!

 

Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

 

>> Tovább a Széchenyi István Egyetem hallgatóinak látogatására!

Galéria (11 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.