okt 4, 2019

A Széchenyi István Egyetem hallgatói jártak nálunk



Image

Újabb program került megszervezésre a Femcoop Plus projekt keretén belül 2019. október 1-jén. Látogatást tettek nálunk a Széchenyi István Egyetem Emberi erőforrás tanácsadó mesterszakos hallgatói. 

A látogatói csoportot Görcs Annamária ügyvezető fogadta személyesen és kísérte körbe az épületben. Röviden ismertetésre kerültek az egyes részlegek feladatai, majd ezt követően a látogatók egy kerekasztal beszélgetésen vehettek részt. Röviden ismertetésre került a cég múltja és jelene, valamint a jövőbeni tervek. A hallgatóknak lehetősége nyílt egy kötetlen beszélgetésre, ahol feltehették kérdéseiket. Tanulmányaiknak megfelelően, elsősorban emberi erőforrás menedzsmenthez kapcsolódó kérdéseket tettek fel az ügyvezetőnek. Többek között szóba került a toborzás, teljesítményértékelés és generációváltás témaköre is. A diákok közelebbről is megismerhették, hogy egy családi vállalkozás milyen humánerőforrás nehézségekkel néz szembe és milyen megoldásokkal küzdheti le őket.

Köszönjük a hallgatók látogatását és érdeklődését!

„Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy lehetőségünk nyílt megtekinteni a GIMEX Hidraulika Kft. céget, megismerni a történetét, tevékenységét és testközelből meghallgatni egy kis cég életében bekövetkező generációváltás miatti változásokat, nehézségeket.

Úgy gondoljuk, hogy egy igazi, megteremtett és felépített értéket volt alkalmunk megismerni, egy magyar ember, család szellemi munkájának „termékét”.

Kívánjuk, hogy a cég hosszú távon sikeres tudjon maradni és találja meg az arany középutat egy családi vállalkozáshoz még méltó és annak igazi értékeit megőrizni tudó fejlődési, növekedési pályáján.”  /Emberi Erőforrás Tanácsadó szak  nappali tagozatos hallgatói/

 

>> Tovább az Eötvös iskola tanulóinak látogatására!

Galéria (5 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.