dec 13, 2018

Gimex who-is-who 11.



Image

Villáminterjú Görcsné dr. Muzsai Viktória PhD-val a Gimex társtulajdonosával, valamint a társadalmi kapcsolatokért felelős ügyvezetőjével; aki egyben a győri Széchenyi István Egyetem Apáczai Karának egyetemi docense. Főbb eredmények: Görcs Imre-díj ötlete és alapítása; cégképviselet a GYMSM Kamarában, Rotary Győr Rába Clubban és a Presztízs-díjasok klubjában; kommunikációs, konfliktuskezelő tréningek és német nyelvi kurzusok vezetése a munkatársaknak.

“Jó érzéssel tölt el, hogy a Gimexet a születése pillanatától, a >>gyerek- és ifjúkorán<< át végigkísérhettem, hogy honnan hová jutott el a cég.”

 

1. Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban?

GMV: Régész, mert mindig érdekelt a történelem. A történelem-orosz szakot Szegeden, a német szakot az ELTE-én, a nyelvészeti doktori fokozatomat Pécsett szereztem.
 

2. Ehhez képest mi a beosztásod a Gimexnél?

GMV: Társtulajdonos, és 2018-tól ügyvezető is, aki a társadalmi kapcsolatokért felelős.
 

3. Mióta vagy gimexes?

GMV: A Gimex gyakorlatilag az alapítás ötletének felvetődése óta (1993 - a szerk.) az életem szerves részét képezi, végigkísértem fejlődését. 2015 óta hivatalosan is részt veszek a havi menedzsment értekezleteken és a cég életében.
 

4. Ha választhatnál, mihez lenne tehetséged?

GMV: Újabban rajzolni tanulok, pasztell és akrill képeket festeni, korábban sosem volt a kezemben ecset. Amatőrként elégedett vagyok az alkotásaimmal és a flow-élménnyel.
 

5. Mire költenéd a lottónyereményed?

GMV: Világkörüli utazásra indulnék, és tehetséges fiatalokat támogatnék.
 

 6. Milyen ajándékkal lephetnek meg a születésnapodon?

GMV: Egy izgalmas könyvnek, koncertnek vagy színházi előadásnak mindig nagyon örülök. Az 50. születésnapomra a férjem (Görcs Imre – a szerk.) egy meglepetéspartit szervezett a barátainkkal. Szuper volt! smiley
 

7. Mit vinnél magaddal egy lakatlan szigetre?

GMV: Nem szívesen mennék a barátaim, könyvek, zene, filmek, papír és ceruza nélkül.
 

8. Mi az, ami nélkül nem tudnál élni?

GMV: Tartalmas beszélgetések, kihívást jelentő célok és feladatok.
 

9. Kedvenc fiktív karaktered?

GMV: Pierce Brosnan alakításában a kreatív, humoros és persze sármos Thomas Crown üzletember és műgyűjtő az abszolút kedvencem, aki merő szórakozásból eltulajdonít egy értékes festményt a New York-i Metropolitan Múzeumból.


10. Mit szeretsz legjobban a munkádban?

GMV: A sokszínűséget és a sokrétűséget, új és érdekes emberek megismerését, jó célok megtalálását, életrehívásukhoz innovatív programok kidolgozását és megvalósítását, azaz a semmiből valami működő létrehozását és lehetséges fenntartását.
 

 +1. Fekete vagy fehér?

GMV: Napsárga - erőt, energiát, jókedvet, pozitív gondolatokat sugall, tettekre sarkall.
 

Folyt. köv.

Vajon melyik gimexes válaszol legközelebb a villámkérdésekre...?

 

>> Tovább a who-is-who 10.részéhez!

Galéria (5 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.