máj 31, 2018

Győri Tanoda-Klub látogatása a Gimexnél!



Image

Az Iskolakultúráért – Esélyteremtésért Egyesület 10-12 éves diákjai látogatást tettek a Gimexnél. A tanulók, kollégáink körbevezetésével megtudhatták milyen végzettség szükséges egy-egy munkakör betöltéséhez, megismerhették az egyes munkafolyamatokat, és kipróbálhatták milyen rögzíteni egy megrendelést, vagy becsomagolni egy terméket.

A Győri Tanoda-Klub kisdiákjait Görcsné dr. Muzsai Viktória és Görcs Annamária ügyvezetők köszöntötték, majd kollégáink vezetésével körbejárták a cég telephelyét. Míg a látogatás elején csak páran, a nap végére mindenki CNC esztergályos szeretett volna lenni felnőtt korában. 
Az Iskolakultúráért – Esélyteremtésért Egyesület célja, az óvodai-iskolai légkört, tanulási munkakultúrát, sikeres életvezetést alakító programok, fejlesztések, képzések működtetése és támogatása, a hátrányos helyzetű emberek munkaerő-piaci és társadalmi beilleszkedésének segítése. Ennek elérése érdekében együttműködnek oktatási intézményekkel, civil szervezetekkel, önkormányzatokkal és győri vállalkozásokkal. Dr. Szakácsné Foki Katalin, a Győri Tanoda-Klub projektvezetője és kollégái számos céglátogatást szerveznek a diákoknak, hogy lássák milyen lehetőségek vannak a győri munkaerőpiacon.

 

>> Tovább a cégtörténethez!

 

Forrás: Velünk élő másság, Projektbemutató

Galéria (5 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.