okt 21, 2015

Ipar 4.0: A gyártás jövője



Image

A negyedik ipari forradalom küszöbén a termelés olyan szintjére érhetünk el, ahol a gyártás képes saját magát optimalizálni.

Az okos termékek a beépített szenzoroknak köszönhetően képesek kommunikálni a gyártás folyamán, információt közölni arra nézve, hogy milyen a termék állapota, a folyamat mely szakaszain esett át, illetve milyen szállítási vagy csomagolási igényeket támaszt elkészülte után.

A gyártás során gyűjtött adatokat monitorozzák a memóriájukban tárolt követelmények függvényében, eltérés észlelése esetén pedig azonnal jelzést tudnak küldeni... >> Klikk ide a teljes szakcikkhez!


>> Bővebben a Roemheld nyomástávadóról!

A német Roemheld család innovatív termékei elsősorban a sorozatgyártást teszik egyszerűbbé, a stabil munkadarab-befogás lehetségessé tételével. Főként a fémmegmunkálással, NC/CNC megmunkáló technológiával, automatizálással, robottechnológiával foglalkozó, illetve szerszámgépgyártó és járműipari cégek számára kínálnak sokrétű megoldást. Folyamatos fejlesztéseikkel nemcsak az ipar új tendenciáira reagálnak, hanem olyan újdonságok megalkotásán dolgoznak, melyek új lehetőségeket nyitnak meg a munkadarab-rögzítés iparágának számára. - See more at: http://www.autopro.hu/best-practice/Ipar-4-0-a-gyartas-jovoje-Kifogastalan-Befogastechnika-x/14738/#sthash.foXCWmH9.dpuf
© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.