ápr 10, 2018

Ipari kiállítások 2018. II. negyedév!



Image

2018. II. negyedéve is számos szakmai kiállítást tartogat az autóipar, gépipar és gépgyártás területeken tevékenykedőknek.

Az ipar állandó fejlődését a kis-, közép- és nagyvállalatoknak folyamatosan követniük kell. Mint minden tudományos területen a gépgyártásban, gépiparban és a járműiparban is az egyes országok egymás innovációit figyelemmel kísérve fejlődnek, fejlesztenek. Ahhoz, hogy ez a tanulási folyamat akadálytalanul haladhasson előre, szükség van a nemzetek személyes találkozására. Ehhez nyújtanak segítséget az ipari kiállítások és konferenciák.

A következőkben időrendi sorrendben gyűjtöttük össze az ipar legnépszerűbb kiállításait Európa-szerte:

>> TECHEXPO CELJE - Automatizálás, energetika, ipari karbantartás és tisztítás, famegmunkáló gépek.
Celje, Szlovénia, 2018. 04. 18-21.

Szlovénia 2018-tól új szakmai kiállítást indít. A látogatók rengeteg újdonsággal ismerkedhetnek meg az ipar számos területéről: energetika, ipari karbantartás, automatizáció, mechatronika, fafeldolgozás és a hozzá kapcsolódó gépek, eszközök, technológiák.

Kiállító: ERWIN HALDER KG szlovén képviselete: Halder d.o.o.

>> INTERTOOL - Gyártási technológiák fémmegmunkálás iparágban.
Bécs, Ausztria, 2018. 05. 15-18.

Az INTERTOOL a szerszámgépekre és precíziós szerszámokra összepontosít, valamint a megmunkálás során bekapcsolódó berendezések, folyamatok, rendszerek összekapcsolását és az ezekhez szükséges innovációkat mutatja be.

Kiállító: HAINBUCH GmbH, Stand: B0105

>> IPAR NAPJAI - Komplex megoldások kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2018-ban is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0 és a kulcsfontosságú technológiai irányzatok.
Budapest, 2018. 05. 15-18.

A magyar közönség által jól ismert IPAR NAPJAI kiállítás összefogja az ipar hazai és külföldi szereplőit, hogy betekintést nyújtson a legújabb trendekbe, legmodernebb fejlesztésekbe. Az idei kiállítás számos újdonságot tartogat, a termék innovációk mellett, új témakörökkel, neves előadókkal bővül az esemény keretében megrendezett Ipar 4.0 Konferencia.

>> SAJAM TECHNIKE BELGRADE - Délkelet-Európa legfontosabb gazdasági és technológiai eseménye.
Belgrád, Szerbia, 2018. 05. 15-19.

A SAJAM TECHNIKE már 1937 óta minden évben megrendezésre kerül Belgrádban. A kiállítás bemutatja a legújabb technológiákat az ipar minden területéről. Több 10 ezer látogató, több mint 500 kiállító 13 000 m2-en.

Kiállító: ERWIN HALDER KG képviselete: Halder d.o.o.

>>  AUTOMATICA - Optimalizálja a termelést!
München, Németország, 2018. 06. 19-22.

Az AUTOMATICA az intelligens automatizálás és robotika egyik vezető kiállítása, ahol az ipar minden résztvevője megtalálja a legjobb megoldást a hatékonyság és csúcs minőség elérésére.

Kiállító: ROEMHELD GmbH, A5 csarnok, 308-as stand

 

>> Tovább a termékekhez és szolgáltatásokhoz!

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.