ápr 11, 2024

HILMA.MSH saturendszerek



Image

A HILMA.MSH rendszer egy olyan innovatív megoldás, ami könnyen kezelhető és sokoldalú a megmunkálási feladatok terén. Moduláris felépítése lehetővé teszi, hogy rugalmasan alkalmazkodjon az egyes munkadarabok követelményeihez. Választhatunk a Premium, EasyClamp vagy Goliath kivitelek közül, amelyek mindegyike egyedi előnyöket kínál.

 

Az egyik fő előnye ennek a rendszernek az egyszerűség és az intuitív használat. Bárki könnyen megtanulhatja, és gyorsan kihasználhatja az előnyeit, anélkül, hogy órákat kellene töltenie a beállítások finomhangolásával. A hatékony munkadarab-rögzítés minimalizálja az „üres” gépmozgásokat és csökkenti a szükséges szerszámcserék számát. Ezáltal időt és költségeket spórolunk meg a gyártás során, ami hosszú távon jelentős megtakarítást eredményez. A rendszer különböző kivitelekben érhető el, hogy minden igényt kielégítsen. A Premium verzió a legmagasabb precizitást és a legjobb minőséget nyújtja a sorozatgyártás során. Az EasyClamp költséghatékonyabb megoldás lehetőségét kínálja, míg a Goliath verzió a magas igénybevételeket szolgálja ki az akár 40kN szorítóerővel, illetve 120 mm szélességig terjedő rögzítőmodulokkal. Minden sorozat kompatibilis és kombinálható egymással!

 

Előnyök:

  • különböző szélességű fix és rögzítő modulok:
    Változatos szélességű fix és rögzítő modulok biztosítják a munkadarabok különböző méreteihez és követelményeihez való alkalmazkodást.
  • bővíthetőség alapmodulokkal:
    Az alapmodulokkal bármilyen bővítés lehetséges, lehetővé téve a skálázhatóságot és a növekvő gyártási igényeknek való megfelelést.
  • hatékony beállítás:
    Rövid beállítási időkkel rendelkezik, ami maximalizálja a termelékenységet az állási idő minimalizálásával és a munkafolyamatok egyszerűsítésével.
  • szabadalmaztatott excentrikus rögzítés:
    Szabadalmaztatott excentrikus rögzítő mechanizmussal rendelkezik, amely egyetlen rögzítő csavart igényel a gyors és megbízható munkadarab befogáshoz.
  • maximalizált munkadarab elhelyezés:
    A maximális munkadarab elhelyezésére terveztük a rendszert, ezáltal optimalizálva a termelékenységet és a gyártási teljesítményt.

 

A HILMA.MSH rendszer igazi segítség a műhelyekben és gyártósorokon egyaránt. Egyszerű és hatékony megoldásokat kínálva lehetővé teszi a gyors és pontos munkavégzést, ami nélkülözhetetlen a versenyképes gyártásban.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Császár Tamás
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a ROEMHELD vertikális megmunkálás termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (7 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.