márc 26, 2024

Webtec Digitális hidroteszter DHM 4 sorozat



Image

A DHM 4-es sorozatú digitális hidraulikus multiméter valósággal sokoldalú eszköz, amelynek számos előnyét érdemes kiemelni. Egyrészt, pontosan méri az áramlást, a nyomást, a csúcsnyomást, a hőmérsékletet, a teljesítményt és a térfogatáramot, így kiválóan alkalmazható a hidraulikus rendszerek teljesítményének és állapotának monitorozására.

 

A hidroteszter kialakítása is kiemelkedő, hiszen egy turbinás áramlásmérőből és egy nagy, könnyen leolvasható digitális kijelzőből áll. Ezáltal nemcsak pontos, de könnyen értelmezhető adatokat nyújt a felhasználó számára az áramlás, hőmérséklet és nyomás tekintetében.

 

 

A multiméter beépített terhelőszeleppel rendelkezik, amely segítségével szimulálni lehet az üzemi nyomást a gép normál működése során. A beépített biztonsági tárcsák megvédik a gépet és a kezelőt túl magas nyomás kialakulása esetén. Lehetővé téve, hogy az olaj a hidroteszteren belül biztonságosan megkerülje a terhelőszelepet anélkül, hogy olaj kikerülne a hidraulikus körből, kiküszöbölve a tisztítási költségeket és a környezeti veszélyeket és a készülék károsodását. A mért adatokat egy applikáción keresztül könnyedén kinyerhetjük a készülékből. Ezáltal a felhasználók számára sokkal könnyebbé válik a monitorozás és a problémák azonosítása.

 

Tesztelést bemutató videók:

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Szántó Norbert
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a Webtec hidroteszter, átfolyásmérő termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (2 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.