márc 13, 2024

Az Arrabona Racing Team a Gimex-nél



Image

Az Arrabona Racing Team és a Gimex között évek óta fennálló szponzori kapcsolat kiváló lehetőséget teremt a csapat tagjainak arra, hogy betekintést nyerjenek a Gimex életébe és tevékenységeibe. A héten egy ilyen alkalom volt, amikor a diákok részt vehettek egy céglátogatáson, melynek során lehetőségük nyílt mélyebben megismerni a céget.

 

A látogatás során a diákok lehetőséget kaptak arra, hogy mélyebben megismerjék a vállalat működését, múltját, jelenét és jövőjét. Ezenfelül az általunk forgalmazott ROEMHELD, HAINBUCH, Halder és KOSYTRAK termékeit, valamint további tevekénységeinkről is szó esett. A diákok rendkívül aktívak voltak, és számos kérdést tettek fel Csonka Szabolcs értékesítési vezetőnek, aki a látogatást vezette.

A Formula Student versenysorozatban a világ 5 kontinenséről, több mint 400 egyetem hallgatói csapatai vannak jelen. Ez egy több 10.000 fős világméretű mozgalom, amiben jelenleg 806 regisztrált FS csapat tevékenykedik. Egy-egy versenyfordulón – méretétől függően – akár 3000 hallgató versenyzik. A versenyek nagy látogatottságnak örvendenek a műszaki élet tapasztalt szakemberei által is.

A Széchenyi István Egyetem hallgatóinak Formula Student versenyautót építő csapata az Arrabona Racing Team. A csapat a 2023-as versenyszezonban sikeresen szerepelt az alábbi versenyeken:

  • Formula Student Austria 8. hely,
  • Formula Student East 7. hely,
  • Formula Student Alpe Adria 8. hely.

A csapat jelenleg a világ összes, aktívan versenyző, belső égésű motorral hajtott Formula Student csapatát magába foglaló Formula Student Combustion World Rankingben a 527 indulóból az összesített 30. helyen áll. Az ART 2024. évben a következő versenyeken tervez részt venni:

  • Formula Student Austria,
  • Formula Student East,
  • Formula Student Alpe Adria.

 

Összességében a Gimex-nél tett látogatás reméljük egy felejthetetlen és értékes tapasztalat volt az Arrabona Racing Team számára.

Sok sikert kívánunk a csapatnak a szezonra!

 

>> Tovább a kapcsolati oldalra!

Galéria (17 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.