jún 2, 2017

GIMEX: Y és Z generáció integrálása!



Image

A Z generáció, vagyis az 1995-2010 között született korosztály lassan bekerül a munkaerőpiac vérkeringésébe. Ez a tény az iparban résztvevő vállalatok számára új kihívást jelenthet, hiszen komoly feladat ezt a generációt motiválni, figyelmüket tartósan fenntartani. A GIMEX-nél igyekszünk minden lehetőséget megragadni annak érdekében, hogy az ifjú nemzedékhez közelebb hozzuk a szakmát. 

Az Y és Z generáció megszólítása ma már nagyrészt az online térben történik, ezért elindítottuk Facebook oldalunkat, Youtube csatornánkat, létrehoztuk Instagram és Pinterest profilunkat, valamint folyamatosan aktualizáljuk weboldal tartalmunkat, amiért idén Web-Oszkárdíjat nyertünk. 

Az online jelenléten túl kiemelten fontos a közvetlen kapcsolatteremtés, amely az új generáció fejlődését segíti elő. Ezért minden alkalommal részt veszünk a Techtogether mérnökhallgatói csapatversenyen, vendégelőadóként együttműködünk a Széchenyi István Egyetemmel. Középiskolai kereteken belül először szerepeltünk a Lukács-napon és Szakmák éjszakáján, valamint kialakítottuk diákszeminárium programunkat. >> Klikk ide a teljes cikkhez!

 

>> Tovább: Oktatás diákok részére!

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.