febr 7, 2024

HILMA.UC gépsatu a ROEMHELD-től - 5 tengelyes megmunkálásImage

Már elérhetőek az új HILMA.UC gépsatuk működését, szerelését, szorítási tartományok beállítását és a széles szorító-pofa választékot bemutató animációs videók. A videókon keresztül vizuálisan könnyen átlátható az HILMA.UC satukban rejlő lehetőség.

 

A HILMA.UC satuk tervezésénél a stabil munkadarabszorítás mellett az egyszerű szerelhetőség, a gyors alkatrész átállás és a könnyű tisztítás voltak a szempontok. A HILMA.UC satuk és hozzá tartozó kiegészítők kompatibilisek a STARK nullpontrendszerekkel, amely további előnye az új saturendszernek.

 

 

A HILMA.UC univerzális befogórendszer néhány lépésben illeszthető a különböző munkadarab geometriákhoz. Dupla orsós kivitele precíz központos befogást és erős, lehúzó jellegű szorítást biztosít. A HILMA.UC 125 univerzális szorítórendszer szinte korlátlan számú rögzítési feladatra alkalmas. A kis és nagy munkadarabok egyaránt, nagy szabadságfokkal rögzíthetők és megmunkálhatók. Még ha a gyártási követelmények változnak is, nincs szükség új befogóeszközökbe való beruházásra.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Csonka Szabolcs
értékesítési vezető

 

>>Tovább a ROEMHELD 5-tengelyes megmunkálás termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (5 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.