jan 29, 2024

HAINBUCH karbantartó készlet, a hosszúéletű tokmányért



Image

A rendszeres konzerválással (tisztítás és olajozás) a HAINBUCH megfogók működése hosszú távon garantált. A karbantartás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni. Érdemes szem előtt tartani, hogy az erre szánt idő és költség előre tervezhető. Azonban a hiányával okozott selejt gyártás, illetve gépállás miatti termelés kiesés nem.

 

A teljes körű konzerválással egy sor probléma megelőzhető. A tisztán tartással a megfogóink korai mechanikai sérüléseit, kopásait tudjuk elkerülni. Míg a megfelelő kenéssel a működési stabilitást tudjuk garantálni. A kenés hiánya csökkent szorítóerőt eredményez, amely kihatással van a megmunkálásunk minőségére és a szerszámaink élettartamára is.

Precíziós szorítóegységek lévén az „általános” sűrített levegős takarítás kerülendő, mert fémforgácsot juttathatunk az érintkező felületek közé. Ez károsíthatja vagy akár tönkre is teheti az eszközt.

A HAINBUCH karbantartó készlet minden szükséges összetevőt tartalmaz a hosszú távú működés biztosításához, illetve használaton kívül a megfelelő tároláshoz. Az egyes eszközök karbantartási intervallumáról, illetve a folyamat leírásáról a gyártó részletes információkkal szolgál a kapcsolódó kézikönyvben.

 

A készlet tartalmaz:

  • 1 db kenőolajat,
  • 1 db zsírzópisztolyt,
  • 1 db mikroszálas kendőt,
  • 2 db csiszolólapot,
  • 2 pár kesztyűt.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Császár Tamás
műszaki tanácsadó

 

 

>> Tovább a HAINBUCH kiegészítő termékek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (4 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.