okt 31, 2023

A moduláris HILMA.NC saturendszer



Image

A HILMA.NC sorozat moduláris rendszerét leginkább függőleges megmunkálóközpontokon használják. A megmunkálási stratégiától és az automatizálási szinttől függően a szorítóerő manuálisan kézi hajtókarral (HILMA.NC) vagy hidraulikusan egy egység segítségével (HILMA.NCH) történik.

 

A különböző pofaszélességek és változtatható alaphosszok biztosítják az optimális alkalmazkodást a meglévő feltételekhez, mint például a megmunkálási feladathoz, a géphez és a környezethez. A széles pofaválaszték teszi teljessé a rugalmas szorítórendszert. A satu alsó része nullapontos szorítórendszerrel (NPS), szorítókarmokkal vagy csavarokkal és csapokkal rögzíthető a gépasztalhoz. A satu alsó részének opcionális utómunkálata további pozícionálási és rögzítési lehetőségeket tesz lehetővé.

A HILMA.NCH hidraulikus gépsatu félautomata üzemhez és sorozatgyártáshoz készült, és előnyösen függőleges megmunkálóközpontokon használható. A hidraulikus sorozat előnyöket kínál a közepes és nagy tételek esetében, rövid feldolgozási ciklusokkal.

 

 

Előnyök:

  • három pofaszélesség és változó alaphossz,
  • pofák és tartozékok széles választéka,
  • optimális rögzítési lehetőségek,
  • biztonságos a pontos és egyenletes szorítóerő révén,
  • könnyű tisztítás.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Skobrák Ferenc
műszaki tanácsadó

 

>>Tovább a HILMA vertikális megmunkálás termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (3 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.