okt 17, 2023

Duplomatic BFD, hatcsatornás áramlásirányító szelepek



Image

A Duplomatic BFD szelepeket akkor használjuk, ha szeretnénk több eszközt használni a rendszerünkben, egy ugyanazon hidraulikus körön. Ez lehet új, vagy akár meglévő rendszer is. Meglévő rendszer esetében a leggyakoribb, amivel találkozom, hogy plusz funkcióval, funkciókkal kéne kiegészíteni egy gépet, berendezést.

 

Ehhez mindösszesen egy nyomó és egy tartály ágra van szükség, vagy egy útváltó „A-B” csatlakozására. Erre kínál remek megoldást a Duplomatic BFD szelep. Ez a gyakorlatban úgy történik, hogy az útváltó és a meglévő fogyasztó közé beépítjük a BFD06TA6 szelepet vagy szelepeket. Az alaphelyzetére rákötjük az idáig használt funkciót a kapcsolt helyzetére pedig azt, amit újonnan szeretnénk használni. Amikor az utólag felszerelt funkciót szeretnénk használni elektromosan átkapcsoljuk a BFD szelepünket és az eredeti vezérlő szeleppel tudjuk működtetni, mint amivel az alap funkciót. További áramlásirányitók beépítésével, tudjuk tovább bővíteni szükség esetén a rendszerünket. Ebben az egyszerű megoldásban számtalan lehetőség rejlik.

Két mértben érhető el, 60 és 90 literes átfolyásra. Felületkezelésének köszönhetően jól bírja a kedvezőtlen körülményeket, ezért jól használható mobil hidraulika berendezéseken.

 

Előnyök:

  • korrózió álló,
  • egymás után több is beépíthető,
  • egyszerű beépíthetőség,
  • akár öt szelep egyidejű alkalmazása.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Szántó Norbert
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a Duplomatic alaplapos szelepek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (2 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.