szept 28, 2023

Nem talál megfelelő méretű szorítóperselyt? Kérjen egyedi megoldást a KOSTYRKA-tól!



Image

Ha hengeres felületen kell erős tartást biztosítani, a KOSTYRKA szorítóperselyek a legjobb megoldások. Rengeteg különböző méretű persely szerepel a katalógusban, viszont ha mégse találunk számunkra megfelelőt, a KOSTYRKA mérnökei segítségünkre lesznek.

 

 

A mérnöki partnerség a KOSTYRKA-nál magában foglalja a fejlesztési folyamatok szoros támogatását és az ügyféllel való együttműködést. A KOSTYRKA számára az együttműködés azt jelenti, hogy egyedi megoldásokat találnak az ügyfelek számára, és az első pillanattól kezdve részt vesznek a fejlesztési folyamatban. Ezért a szorítóperselyek gyakran egyedi méretre készülnek.

Egy közös projekt kezdetén egy ellenőrző listát kell kitölteni, amely tartalmazza az összes olyan ügyféligényt, amely befolyásolja a persely kialakítását, például a szorítási műveletek hossza és gyakorisága, a nyomásfelépülés gyorsasága vagy a maximális nyomaték. Néha még egy kézi vázlatot kérnek a kívánt alkatrészről. Az ügyfél igényei alapján a mérnökök először minden paraméter pontos számítását elvégzik. Ezután egy műszaki rajz készül. A szabványméreteken kívül a KOSTYRKA szinte minden kívánt méretű hüvelyt gyárt 6 milliméteres belső átmérőtől egészen 2000 milliméterig.

A KOSTYRKA mérnökei megoldásokat találnak a különböző beépítési méretekhez, egyedileg kiszámítják a kívánt tartóerőket, és lehetőségeket dolgoznak ki a nyomás létrehozására, például csavarpumpa segítségével. A KOSTYRKA egy sor levegő-olaj és olaj-olaj nyomásfokozót és különböző áttételeket alkalmaz annak biztosítására, hogy a nagynyomású olaj mindenhol elérhető legyen, ahol szükséges.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Péczi Richárd
projektmérnök

 

>> Tovább a KOSTYRKA hidraulikus szorító- és rögzítő elemeinek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (5 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.