aug 15, 2023

ROEMHELD levegő – hidraulikus tápegyég



Image

A hidraulikus nyomást egy kompakt, tartályba épített kettős dugattyús szivattyú állítja elő, pneumatikus meghajtással. A betáplált levegő nyomása határozza meg a hidraulikus nyomás nagyságát, maximum 500 bar. Az áramlási sebességet a hidraulikus ellenállás korlátozza, maximum 1,5 liter/perc.

 

Példa a nyomás beállítására és a folyadékszállításra:

 

 

P olaj = 300 bar üzemi nyomás esetén a nyomáscsökkentő szelepen, pL = 2,8 bar levegőnyomást kell beállítani. A Q olaj áramlási sebessége ellennyomás nélkül kb. 1,35 l/perc lesz.

Kis méretének és kialakításának köszönhetően, könnyen elhelyezhető és jól alkalmazható, egyszeres vagy kétszeres működtetésű kis méretű hengerekhez, megfogókhoz – befogókhoz, szerelő berendezésekhez. A tápegységeket kompletten és csatlakoztatásra készen szállítjuk. A pneumatikus oldalon nyomáscsökkentővel és szűrővel ellátott szervizegység található. Egy további nyomáscsökkentő szelep megakadályozza a levegő nyomás 4,8 bar fölé növelését, és így a hidraulikus oldalon 500 bar feletti üzemi nyomáskialakulását. Felszerelt szelepvezérlés esetén az ügyfélnek gondoskodnia kell a szelepek vezérléséről.

 

Előnyök:

  • kis helyigény,
  • pneumatikus meghajtás,
  • 500 bar maximális nyomás,
  • üzemkész szállítás.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Szántó Norbert
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a ROEMHELD levegő-hidraulikus tápegységek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (2 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.