júl 11, 2023

ROEMHELD hidraulikus pumpa: kiváló választás kisebb olajtérfogatú feladatokhoz



Image

Ez a ROEMHELD szorítóelemekhez kifejlesztett manuális működtetésű hidraulikus pumpa tökéletesen illeszkedik különféle feladatokhoz, legyen szó munkadarab megfogásról vagy egyéb hidraulikus működtetést igénylő folyamatokról. Kisebb olajtérfogatot igénylő feladatokhoz akár 500 bar nyomásig is érdemes használni.

 

Elsősorban a ROEMHELD szorítóelemekhez kifejlesztett manuális működtetésű hidraulikus pumpa. Jól illeszthető különféle feladatokhoz. Akár munkadarab megfogásról van szó, akár egyéb hidraulikus működtetést igénylő folyamatról van szó. Ez a többféle nyomástartománynak és olajtérfogatnak, nemutolsó sorban a kiegészítőknek köszönhető. Például, egy nagy talppal és egy pedállal kombinálva, egyszerűen lehet lábbal működtetni. Ha a véletlen működtetést szeretnénk elkerülni, kiegészíthető biztonsági karral. Így szabad marad az operátor keze és tudja biztosítani a munkadarab pozícióját a szorításig. Mivel lassabb folyamatról van szó és az operátor maga működteti, nem balesetveszélyes.

 

Ennek a szivattyúnak a különleges előnyei a következők:

  • választható kézzel vagy lábbal történő működtetés,
  • szivattyúzás és elengedés ugyanazzal a karral,
  • folyamatosan állítható nyomáscsökkentő szelep,
  • fém tömítés a szivattyú dugattyúján, ezáltal szinte kopásmentes,
  • kompakt, önálló kialakítás.

 

A biztonsági kézi- vagy lábkaros hidraulikus emelőszivattyúk már összeszerelve és üzemkészek, így könnyedén használhatók. A nyomáshatároló szelepük 10 bar-tól a maximális üzemi nyomásig beállítható.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Szántó Norbert
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a ROEMHELD kézi működtetésű szivattyúk termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (1 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.