jún 26, 2023

ROEMHELD magasnyomású szűrők: védelem és tartósság a hidraulikus rendszerekben



Image

Elérhető acélból és rozsdamentes acélból, 350 és 500 bar maximális nyomásig, 10 mikronos szűrési finomsággal. A hidraulikus rendszer elemeinek védelme érdekében ajánlott szűrőket használni, hogy növeljük a működés biztonságát. Megóvjuk az esetlegesen bejutó vagy az alkatrészekről leváló szennyeződésektől eredő károktól, amelyek jelentősen csökkenthetik a készülékeink élettartalmát. A rozsdamentes kivitelnek köszönhetően használható vízhez és más folyadékokhoz, például hűtőkenőanyagok.

 

Nagynyomású szűrő egyenirányító funkcióval. (3887 086)

Ez az új nagynyomású szűrő kiváló minőségű hidraulikus alkatrészek védelmére lett tervezve. Az egyedülálló egyenirányító funkcióval ez a szűrő tökéletes választás minden olyan rendszer számára, ahol a folyadék ugyanazon a vezetéken áramlik két irányban, például egyszeres működésű egységeknél. A szűrőelemen mindig egy irányban áramlik a folyadék a működési és a visszatérő löket során. Ez biztosítja a szennyeződések biztonságos eltávolítását és a kiváló minőségű alkatrészek optimális védelmét. A szűrőelemek tisztíthatók, így hosszú élettartamúak és alacsony fenntartási költségekkel járnak. Kompakt kialakításának köszönhetően szinte bármilyen rendszerbe könnyen beépíthető, és utólagosan is könnyen felszerelhető.

 

 

 

Nagynyomású szűrők fix áramlási iránnyal. (3887 087, 3887 067, 3887 066, 3887 071)

Rozsdamentes acélból, maximum 350 bar nyomásig, csővezetékbe építhető kivitel, amely két méretben is elérhető. A furatba építhető kivitel szintén két méretben érhető el. Ezeknél a szűrőknél figyelni kell az áramlási irányra. Ha fennáll a veszélye a folyadék vissza áramlásának, vagy eleve két irányú az áramlás, visszacsapó szelepekkel kell védeni a szűrőt és biztosítani az elkerülést.

 

 

 

Nagynyomású szűrő maximum 500 bar nyomásig, 100 mikron. (3887 030)

Főként csatlakozók elé lett kifejlesztve, hogy a durva szennyeződéseket szűrje meg, például forgács. Az áramlási irány ezen szűrőnél lehet változó.

 

 

 

Előnyök:

  • magas nyomásállóság,
  • rozsdamentes kivitel,
  • hosszú élettartam.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Szántó Norbert
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a ROEMHELD nagynyomású szűrő termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (8 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.