jún 19, 2023

Univerzális pofakiszedő: HAINBUCH TOPlus és SPANNTOP megfogókhoz



Image

HAINBUCH TOPlus illetve SPANNTOP munkadarab megfogók esetén a különböző átmérőjű megfogásokhoz a szorító patronok cseréje szükséges. Erre kínál megoldást az új univerzális cserekészülék.

 

A pofakiszedő segítségével könnyen és egyszerűen lehet a patronokat a szorítóegységbe behelyezni, valamint eltávolítani. Így a legrövidebb idő alatt át lehet állni egy másik szorítási átmérőre vagy egyéb alkalmazásra. A pofakiszedő szerszámok elérhetők kézi vagy pneumatikus működtetéssel, illetve kézi karos, tárcsás, valamint kétkezes biztonsági kapcsolóval ellátott modellek (pneumatikus típusok esetén) is megtalálhatóak a HAINBUCH kínálatában. A PPGV típusú pofakiszedők speciálisan függőleges gépekhez lettek tervezve.

Eddig a különböző kialakításokhoz (hatszög vagy kör) és méretekhez, különböző készülékekre volt szükség. Mostantól mindegy, hogy TOPlus és/vagy SPANNTOP típusú megfogót alkalmaz, méretosztályonként csak egy univerzális kézi pofakiszedőre van szüksége. Egészen 19 mm patron kinyúlásig használható.

 

Előnyök:

  • gyors átállás,
  • ergonomikus kialakítás,
  • tökéletesen illeszkedik HAINBUCH szorítófejekhez,
  • elég egy cserekészülék méretosztályonként.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Péczi Richárd
projektmérnök

 

>> Tovább a HAINBUCH kiegészítő termékek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (2 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.