jún 13, 2023

ROEMHELD szorítástechnika katalógusváltozás



Image

A német ROEMHELD cégcsoport innovatív termékei elsősorban a sorozatgyártást teszik egyszerűbbé, stabil munkadarab-befogást tesznek lehetővé. A magas szintű, precíz mérnöki technológia főként a fémmegmunkálással, NC/CNC megmunkáló technológiával, automatizálással, robottechnológiával foglalkozó, illetve szerszámgépgyártó és járműipari cégek számára kínál sokrétű megoldást.

 

A ROEMHELD csoport megoldásai között megtalálhatóak a hidraulikus, pneumatikus, elektromos munkadarab szorítóelemek és nullpontrendszerek, lemezalakító, fröccsöntő és öntőgépek szerszámainak rögzítő és csere rendszerei, nehéz munkadarabok összeszerelési műveleteihez olyan eszközök, amelyek megkönnyítik és felgyorsítják a szerelési folyamatot.

A ROEMHELD munkadarabmegfogó rendszerei széles termékpalettát kínálnak a készüléktervezéssel foglakozó cégek számára, ahol megtalálhatóak többek között a lengőkaros befogók, blokkhengerek, támhengerek, karos szorítóelemek, furatmegfogók, központosító és úszó megfogó rendszerek. A széles termékportfólióval valamennyi szituációra megtaláljuk a megfelelő szorítóeszközt.

 

 

A széles termékpaletta fenntarthatósága miatt, néhány termék kifuttatásra kerül. A honlapon és a honlapról letöltött aktuális katalóguslapokon ezek a termékek külön jelölést kaptak, mint kifutó termék. A jövőben ezek a katalóguslapok nem kerülnek nyomtatott formában. A kifutó termékek jelentős része továbbra is elérhetőek lesznek egyedi kalkuláció alapján, de minden esetben egyeztessen velünk, ha ilyen termék beszerzését tervezik.

A termékek kifuttatásával nem fog csökkeni a munkadarab megfogásra alkalmas eszközök szórtimentje, az egyszerűsödni és átláthatóbbá fog válni.

Lenti példán látható, az univerzális hengereknél a gyűrűs rögzítésű kivitelek kerültek kifuttatásra, de az egyszerűbben beépíthető végig menetes kivitel valamennyi feladatra megfelelő eszköze tud lenni továbbra is.

 

 

► Angol ROEMHELD termékösszefoglaló letöltése.

 

További információért keresse bizalommal kollegáinkat!

 

>> Tovább a Termékek és Szolgáltatásokhoz!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.