jún 5, 2023

Időigényes és nehezen hozzáférhető a szerszámok rögzítése? A megoldás a ROEMHELD rövid löketű üreges dugattyús hengereiImage

A német ROEMHELD számos lehetőséget kínál a szerszámrögzítés- és csere területén. Termékeik használatával nagyban elkerülhetjük az esetleges emberi hibákból adódó veszteségeket, normalizálhatjuk az átállásokra fordított időket.

 

Kezelhető és kompakt kivitelének köszönhetően kifejezetten alkalmasak lemez- és élhajlító gépek szerszámainak rögzítésére. Mechanikus rögzítéssel szemben nagy előnye, hogy mindig stabil, emellett szabályozható szorítóerőt biztosít. Jelentősen felgyorsítja az átállási/átszerelési folyamatot, ezáltal a gépek termelékenysége is növekszik. Két méretosztályban érhető el, M12-es, illetve M16-os csavarokhoz. 400 bar-on akár 54 kN szorítóerő is rendelkezésre áll. A szorító felülethez történő optimális illeszkedést lencsés tárcsával biztosíthatjuk. Paramétereinek köszönhetően az alkalmazási területe sokféle lehet, ahol a rögzítéshez rövid löket, de nagy szorítóerő szükséges.

 

Előnyök:

  • lapos, kompakt kialakítás,
  • döcögésmentes dugattyú mozgás,
  • löketkorlátozás a maximális üzemi nyomáshoz,
  • utólagosan is könnyen felszerelhető,
  • edzett, köszörült dugattyú,
  • egyszerű telepítés.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Császár Tamás
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a Hidraulikus rögzítőelemek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (2 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.