máj 19, 2023

Pneumatikus STARK.classic.NG



Image

A STARK nullpont befogórendszereivel maximumra növelhető a termelékenység, mivel a beállítási és ellenőrzési művelet kiiktatásával több idő jut magára a gyártásra. A STARK.classic.NG termékcsalád pneumatikus változatai hasznos kiegészítői a hidraulikusan működtetett szorítóelemeknek.

 

Különösen alkalmas kis megmunkálási erővel rendelkező eszközökhöz, például mérőgépekhez, összeszerelési munkákhoz vagy tisztítórendszerekhez. Például egy hidraulikusan működtetett szorítóelemekkel történő megmunkálásra befogott készülék könnyen és gyorsan rögzíthető pneumatikusan oldott szorítóelemekkel köztes mérésekhez vagy szerelési munkákhoz.

Pneumatikus működtetésű szorítóelemek esetén különös figyelmet kell fordítani a kapcsolóerő számítására! A STARK.classic.NG megoldást jelent manuális, félautomata, vagy akár teljesen automatizált palettacserélő rendszerek esetében is. Az évek során jól bevált nullpont befogórendszer a STARK termékcsalád legátfogóbb és legsokoldalúbb gyorscsere rendszere. Háromféle méretosztályban készül, 800, 2500 és 3200 N behúzó erő mellett. Ismétlési pontossága <0,005 mm, a garantált visszaállítási pontosság pedig különböző paletták esetén is maximum 0,01 mm-es.

 

Alkalmazási területek:

  • kis megmunkálási erővel rendelkező alkalmazások,
  • mérőgépek,
  • összeszerelési alkalmazások,
  • tisztítórendszerek.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Szántó Norbert
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a STARK.classic termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (6 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.