máj 2, 2023

Halder Pin menetes furatokhoz? Már 2x szorítóerővel, csavarozás nélkül!



Image

A Halder Pin különféle típusokat tartalmazó, kiterjedt termékcsalád. Gyakran nevezik golyós rögzítő-, vagy biztonsági csapnak, illetve gyorskioldó csapnak is. A folyamatos termék fejlesztéseknek köszönhetően már elérhetőek menetes kivitelben is.

 

A csapok rögzítése menetes szegmensekkel történik, kioldásokhoz elegendő egy gombot nyomni. Rendkívül ellenállnak a nyírásnak és a korróziónak, valamint védettek a kopás ellen. Számos feladatra és alkalmazási területre biztosítanak villámgyors megoldást, nincs több időigényes csavarozás. Az axiális csapággyal ellátott változatok pedig kétszeres szorítóerőt garantálnak.

 

 

További lehetőségek, melyekre még nem is gondolt:

  • a legjobb:

Rendkívül tartós és megbízható, melyet a repülőgép ipar is bizalommal használ. A termékek többségét Németországban gyártják és tanúsítják, prémium minőségű alapanyagokból.

  • mindig előre:

A fejlesztés mindennapos, sosem áll le. Legyen szó a kényelmes fogásról, új dizájnról vagy innovatív anyagok használatáról.

  • sebesség:

Nem csak az alkalmazása, hanem a Halder Pin-ek szállítása is gyorsan történik.

  • egyedi kívánalmak? Természetesen:

Hő, sav, só: Ahol a szabványos elemek nem elégségesek, a probléma megoldásának a katalógus sem szabhat határt. A cél a tökéletes Halder Pin az ügyfél számára.

 

► Angol katalóguslap letöltése.

 

Császár Tamás
műszaki tanácsadó

 

>> Tovább a Gép- és készülékelemek termékoldalára!

>> Árakhoz és határidőkhöz kérje árajánlatunkat!

Galéria (7 kép)

© A honlap tartalmának, vagy részleteinek felhasználása a GIMEX-HIDRAULIKA Kft. jóváhagyása nélkül nem engedélyezett.

X-Meditor Kft.